to joj je teško palo

KAD SE PROČULO ZA HARIJA I NJU, PAPARACI SU PODIVLJALI: Fotografije zbog kojih je Megan Markl plakala

0

Nakon što su mediji javili da se princ Hari viđa s američkom glumicom, ozloglašeni američki paparaci su se utkrivali ko će objaviti šokantniju fotografiju u vezi s Meganinim životom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako prenosi Express, jedna od takvih situacija dovela je Megan Markl, današnju vojvotkinju od Saseksa, do suza.


Kada se, naime, 2016. godine pročulo da je britanski princ Hari u vezi sa zvezdom serije Suits, paparaci su u stopu pratili Megan i njenu porodicu, a novinari tragali za "prljavštinom" o glumičinom životu i, kao što danas znamo, uspeli da dođu do mnogo toga — objavili su detalje o njenom prvom braku, odnosu sa ocem i o njegovim problemima, intervju njene sestre koja nije pohvalno govorila o Megan itd.

 

 

Ipak, Marklovoj je najteže palo kada su paparaci fotografisali njenu majku Doriju Ragland na putu ka perionici. Ona je bila odevena jednostavno, kao svaka druga žena i pripadnica srednje klase u Americi, imala je svoje prepoznatljive dredove i mirno vodila svoj, do tog trenutka vrlo običan, život. Kako se navodi u knjizi "U potrazi sa slobodom", koja se bavi princem Harijem i njegovim brakom s Megan Markl, vojvotkinji je teško palo to što se život njene majke na takav način izvrgavaju ruglu.

 

1 / 11 Foto: Profimedia


Ona je, međutim, ostala nema, što je deo "kraljevske mantre" koja glasi "nikad se ne žali, nikad ne objašnjavaj".

 


 

 

makonda-tracker