neće da ćute

POŽALILI SE I VLASTIMA! Komšiluk Dejvida i Viktorije Bekam BESAN zbog svega što slavni par planira da uradi u selu

0

Nakon što su pre nekoliko meseci već naljutili svoje komšije u selu Kotsvolds, Bekamovi nastavljaju da iritiraju meštane

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Porodica Bekam ima u svom vlasništvu brojne nekretnine, a jedna od najdražih im je luksuzna vila u idiličnom britanskom seocetu Kotsvolds, gde nikako ne uspevaju da naiđu na dobrodošlicu.


Najpre su tokom karantina zbog pandemije virusa korona naljutili stanovnike ovog mesta jer su rešili da tu provedu period samoizolacije.

 


Bekamovi i ovi drugi "fensi" ljudi koji misle da je dobra ideja da samoizoluju u selu samo su sebični — istakla je za tada za Dejli mejl žena koja radi u lokalnoj mesari u blizini kuće Bekamovih. — Razmeću se svojim prelepim seoskom vilom na društvenim mrežama i pričaju nam kako se odlično provode, utrljavaju nam to na nos. Bekamovi i druge zvezde ponašaju se glupo, neodgovorno i bezosećajno.


Ostali sagovornici Dejla mejla istakli su da će poznata porodica morati da čeka u redu ispred prodavnice i da neće biti povlašćeni ispred starijih stanovnika Kotsvoldsa. Mnogi ističu da se poznate ličnosti svojih luksuznih imanja na selu sete veoma retko.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Sada im je zasmetalo to što Bekamovi planiraju renoviranje koje će podrazumevati i veštačko jezero u obliku srca, kao i kopanje tunela, izgradnju vinskog podruma i kuću za obezbeđenje koje će 24 sata motriti na njihov dom. Stanovnicima Kotsvoldsa se to ne dopada, a najglasniji među njima je Majkl Daglas, kom posebno smeta jezero. Zbog toga je nadležnima poslao pismo kojim ističe da će porodica Bekam ovako u jedno selo doneti duh predgrađa i da će to dovesti do daljih renoviranja u ovoj mirnoj zajednici. On je navodno zabrinut i da će ovi radovi i iskopavanja promeniti ovaj predeo i pita su zašto Bekamovi, ako im nešto u selu ne odgovara, uopšte došli u ovaj kraj.
 

 

makonda-tracker