ko bi rekao?

PRE DEJVIDA JE VOLELA ― ELEKTRIČARA: Zaboravljeni PRVI VERENIK Viktorije Bekam nema više tako lepih reči za nju (FOTO)

1

Život Viktorije Bekam mogao je biti potpuno drugačiji da se udala za svog prvog verenika Marka Vuda.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovaj par se upoznao kada je Viktorija imala 14 godina i pohađala školu "Sveta Marija" u Česhantu, a on je radio kao električar u firmi njenih roditelja.

 

Mark je bio stručnjak za nameštanje alarma protiv provalnika, a u luksuznu kuću u Hertfordširu uselio se 1994. godine i zaprosio Viktoriju odmah nakon njene audicije za Spajs grls.

 

Iako se nisu venčali. Poš je sebe nazivala Viktorija Adams Vud. Ipak, slomila je srce svom vereniku kada je raskinula šestogodišnju vezu kada su Spajsice dostiglu ogromnu slavu.

 

- On nije bio prava osoba za mene, nisam uživala, morala sam da završim sa tom vezom. Nisam mu vratila prsten, još uvek ga imam, zato što je opako dobar! Zar to nije užasno? Zvučim kao veliki materijalista.

 

 

Mark je u početku pričao samo najlepše stvari o svojoj bivšoj devojci.

 

- To je bila posebna veza, ali taj deo mog života je gotov. To je tužno jer smo dugo bili zajedno, ali ona je dobila sve što je htela od života i ponosan sam na nju.

 

1 / 8 Foto: - / Ferrari / Profimedia

 

Ipak, stvari su postale loše kada je Mark deceniju kasnije progovorio o njihovom seksualnom životu u dokumentarcu nazvanom Tajne Viktorije Bekam.

 

Naime, on se razbesneo kada je ona ispričala prethodno na televiziji ružne stvari o njemu:

 

- Iz nekog razloga sam već bila verena. On se bavio alarmima. Šteta što nije ostao u špajzu u kom sam ga srela u maminoj kući.

 

Nakon toga je Mark bio veoma povređen i nije više mario za to da li će postideti Viktoriju, pa je rešio da i sam progovori o vezi. Jedna od njegovih 

šokantnih izjava odnosila se na njene grudi.

 

- Grudi koje ima sada svakako nisu one koje je imala nekad ranije - bez dlake na jeziku bio je njen verenik.

 

 

 

 

 

makonda-tracker