sve ih je oduševila

NJEGOV NOVAC JE NE ZANIMA — ZBOG RAZLOGA ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Evo ko je nova GOSPOĐA BEKAM

2

Svetsku javnost iznenadila je vest da se Bruklin Bekam (21) ženi, a još više da su njegovi roditelji oduševljeni snahom, budući da im se neke ranije devojke njihovog prvenca nisu dopadale

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nekoliko dana, britanski mediji javili su da se najstariji sin Dejvida (46) i Viktorije Bekam (46) ženi glumicom Nikolom Pelc (25).


Bruklin je zaprosio svoju dragu nakon samo osam meseci veze, i to dijamantskim prstenom vrednim čak 250.000 dolara koji je sam dizajnirao. Par je povodom veridbe priredio slavlje za porodicu, a navodno su Bekamovi oduševljeni budućom snahom. Razlog je, tvrde britanski mediji, to što Viktorija i Dejvid pouzdano znaju da Nikolu ne zanima njihov novac jer ima i više nego dovoljno svog — njen otac Nelson Pelc ima bogatstvo procenjeno na 1,7 milijardi dolara!


Ipak, daleko od toga da se Nikola oslanja samo na porodično nasledstvo.

 

Budući da je nasledila lepotu svoje majke Klaudije Hefner, poznate manekenke, ona je rešila da je iskoristi kao adut za holivudsku karijeru i do sad joj odlično ide. Do sad je snimila više vrlo uspešnih ostvarenja, od kojih je najpoznatiji jedan od delova franšize Transformersi.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker