povukla se iz javnosti

"BILA SAM SIGURNA DA ĆU POGINUTI": Nataša Đorđević bila je jedna od najvećih zvezda devedesetih, onda je doživela PAKAO

3

Još od svojih prvih pojavljivanja na sceni, šarmantna pevačica osvojila je mnogo simpatija i dugo je bila među najpopularnijim na našim prostorima

foto: Instagram
foto: Instagram


Nataša Đorđević najveći uspeh je postigla 1994. godine, zahvaljujući albumu "Uzeo si sve", a neki od njenih najvećih hitova su "Avanturista", "Magija", "Da umrem od tuge", "I da klečiš i da moliš", "Zaboravi broj" i mnogi drugi.


Godinama je bila među najpopularnijima na sceni, ali je od 2010. godine vrlo retko viđamo u javnosti. Baš u to vreme, njoj su se na privatnom planu dogodile nimalo prijatne stvari, a Nataša je o jednoj od potresnijih otvoreno pričala za medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa (@natasa_djordjevic_official) on


Vozila sam mamu kod lekara i u povratku sam primetila da me Goran, s kojim sam raskinula još pre godinu dana, prati. Počela sam da bežim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbedna i krenula kući. Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom — ispričala je ona pre nekoliko godina. — Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa (@natasa_djordjevic_official) on


Nataša živi u Beogradu sa sinom Aleksandrom, kojeg ima upravo s pomenutim Goranom, a i dalje vredno nastupa. Ipak, u medijima nije zastupljena kao ranije i živi mirnim porodičnim životom, a jedno od njenih poslednjih javnih pojavljivanja dogodilo se 2017. godine, kada je na sceni "Granda" otpevala svoj hit "Sve mu veselo bilo".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa (@natasa_djordjevic_official) on


Kada je reč o njenom izgledu, Nataša se vrlo malo promenila, a tu je i onaj prepoznatljivi osmeh kojim je osvajala publiku.

 

 

makonda-tracker