odmah je sve osvojio

NAZIVALI SU GA "ČOLINIM SINOM": Evo gde je danas pevač koji je osvojio Balkan pesmom "Ljubi, Ljubice"

0

Kada se Leo pojavio na sceni, svi su primetili koliko podseća na legendu jugoslovenske muzike Zdravka Čolića, kako izgledom, tako i talentom

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Pevač Amir Kazić Leo već je s prvim svojim koracima u na regionalnoj sceni privukao pažnju upečatljivim izgledom i hitovima „Ljubi, Ljubice” i „Sram te bilo”, a snimio je i vrlo uspešnu pesmu "Kreni" u saradnji sa Severinom.


Mnogima je posebno bio zanimljiv zbog svoje sličnosti sa Zdravkom Čolićem, pa su ga mnogi nazivali "Čolinim sinom". Kako je Leo ispričao, njih dvojica su se upoznala 1998. godine, a s njim se osvrnuo na šale da je njegov nepriznati sin.

 

Rekao sam da će mi Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine. Da sam na njegovu mestu, snimio bih duet, da pokažemo jesmo li zaista toliko slični i vizualno i vokalno ili nismo. Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može da mi bude tata — rekao je Leo jednom prilikom.


Kazić se, inače, pokazao i kao odličan kompozitor, a sarađivao je s velikim imenima poput Harisa Džinovića, Nede Ukraden i Hanke Paldum. Trenutno živi u Istri, a i dalje radi, nakon što je nekoliko godina živeo sporijim tempom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amir Kazić Leo Official (@amirkazicleo) on


Zadnjih godina nije mi se dalo raditi, valjda je došlo do zamora. Posvetio sam se sebi, odgovaralo mi je da pijem najbolja vina, jedem najbolje pršute, da budem totalni hedonista — priznao je prošle godine za hrvatske medije.


On je tom prilikom istakao i da je uvek davao svojim pesmama vremena da zažive.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amir Kazić Leo Official (@amirkazicleo) on


Danas mnogi pevači snimaju svaka tri meseca. Svakoj sam pesmi prilazio kao da je prva, pomno sam ih birao, dao svu svoju energiju i to se oseti — rekao je on.

 

 

makonda-tracker