sedamdesetih je očarala javnost

PRIČALO SE DA JE ONA NJEGOVA "LUTKA SA NASLOVNE STRANE": Bora Đorđević otkrio istinu o poznatoj LEPOTICI i čuvenoj PESMI

1

Mnoge današnje starlete "pekle su zanat" po ugledu na nekadašnje izuzetno popularne lepotice, od kojih se prva još sedamdesetih probila i Latinka Meri Cakić.

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Svojevremeno, bila je poznata kao "Lutka sa naslovne strane" Bore Čorbe, iako je pevač to u nekoliko navrata poricao.

 

- ...Meri pogotovo nije bila lutka. Radi se o više ličnosti spojenih u jednu i čije su životne priče slične - prenosili su domaći mediji, pa objasnio kako je jedna u Italiji snimala vrele filmove a predstavljala se kao ozbiljna glumica, pa druga naga svirala violinu za društvo koje bi se okupilo za stolom:

 

- Mnogo je takvih priča, a mnoge su se i prepoznale - pisao je Bora u svojoj autobiografiji.

 

foto: printscreen

U to vreme, "Lokice" su bile jako popularne, i većina bendova imala je plesačice koje su animirale publiku u toku izvođenja. Bora Đorđević je, kao i uvek, i tu rešio da kontrira većini, pa je, kako sam kaže, rešio da napravi anti-baletsku grupu "Ribetine".

 

- Izabrali smo četiri egzemplara iz "Šumatovca". Tu su bili Meri Cakić, koja je pristala da se pojavi u providnom negližeu, Travolta, moler iz Borče koji je bio ubeđen da je veliki plesač i još dvoje. Niko od njih nije imao pojma sa đuskanjem. Dok smo svirali "Lutku", pustio sam da kao fol igraju na bini, a oni su zadatak shvatili više nego ozbiljno, na opšte zadovoljstvo prepunog stadiona. Još kad su novine objavile slike razgolićene Meri i ostalih ribetina, ona je stvarno umislila da je baš ona "lutka". Kriv sam k'o sam đavo za njeno pogrešno ubeđenje. Kad smo snimali šou za TV Beograd (ceo album "Mrtva priroda plus "Lutka sa naslovne strane"), pustio sam Meri da igra sa jednim čičom. Sada više niko nije mogao da je ubedi da ona nije inspiracija za ovaj veliki hit - zaključio je Bora Đorđević.

 

Meri je dugo privlačila ogromnu pažnju, a nedavno na društvenim mrežama pojavio se snimak u kom ona navodno objašnjava zašto se ne bi priključila rijaliti ekipama koje su trenutno i te kako aktuelne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) on

Govoreći o "Zadruzi" i "Parovima" ona je uzviknula kako ih "sve treba pohapsiti ili u ludnicu strpati!, ta da ti učesnici "ne mogu da budu sa njom u društvu" - koja se nikada nije prodavala, već je živela kao i svako u Beogradu iako je mogla da "leži" na ogromnom novcu da je to poželela.

 

 

makonda-tracker