potresno

NAJMRAČNIJU TAJNU PONELA JE SA SOBOM U GROB: Muzička diva je još kao devojčica doživela UŽASE, a o tome NIKADA nije govorila

0

Vitni Hjuston je bila jedna od najvećih muzičkih diva. Do svoje smrti nije podelila čak ni sa članovima porodice, pa ni sa majkom, svoju najmračniju tajnu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Njeno telo je pronađeno u kadi Beverli Hilton hotela, kada joj je bilo samo 48 godina, nakon što je uzela kombinaciju kokaina, kanabisa i nekoliko različitih pilula, što njeno krhko telo nije moglo da podnese.

 

Glasine o tome kako se drogira počele su kružiti kasnih 90-ih i to nakon što je do izražaja počelo dolaziti sve nervoznije i otresito ponašanje, otkazivanje zakaznih nastupa, ali i nagli gubitak težine.

 

2000. godine otkazan joj je angažman na svečanosti dodele Oskara, a iako su njeni prijatelji tvrdili da je imala problema sa grlom, kasnije se ispostavilo da tamo jednostavno nije bila poželjna.

 

 

Vitni je istinu o svojoj zavisnosti priznala tek 2009. godine u televizijskom šouu Opre Vinfri, otkrivajući da je to glavni razlog gubitka kilograma, a ne stres, kako je to tada tvrdila.

 

Ipak, o jednoj stvari nikada nije pričala, tačnije o mračnoj porodičnoj tajni s kojom se borila čitavog svog života...

 

Priznala ju je zapravo samo jednoj osobi, svojoj dugogodišnjoj asistentkinji, koja ju je pažljivo saslušala kada joj je pevačka diva ispričala sve o zlostavljanju koje je doživela kao devojčica - i to od ženskog člana svoje porodice.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker