tužno

JEDNE OSOBE VIŠE NEMA, DRUGA JE SKRHANA BOLOM: Slavna pevačica sa sobom u grob odnela tajnu koja je GODINAMA intrigirala svet

2

Preminula je u svom domu nakon duge i teške bolesti, koja joj je dijagnostikovana 2002. godine...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Švedska pevačica Mari Fredrikson, članica nekad vrlo popularnog dua Roxette, umrla je prošlog ponedeljka u 62. godini.

 

Mari je preminula u svom domu nakon duge i teške bolesti, koja joj je dijagnostikovana 2002. godine. Reč je o tumoru na mozgu, a plavokosa pevačica iza sebe je ostavila supruga i dvoje dece.

 

Zanimljivo je da je jedn tajna vezana za Roxette godinama intrigirala njihove fanove širom sveta.

 

"It Must Have Been Love" postala je jedna od najlepših ljubavnih balada svih vremena, a Mari je sa sobom u grob ponela i istinu - da li je u njoj opevana ljubav između nje i njenog kolege iz benda.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

O tome se godinama šuškalo, a oni su jedno o drugome pričali samo kao o prijateljima. Per se s koleginicom oprostio na Fejsbuku rečima koje slamaju srce.

 

"Vreme tako brzo prolazi. Ne tako davno provodili smo dane u malom stanu u Halmštadu, slušali muziku koju smo oboje voleli, delili snove i maštali. I kakav smo san na kraju zajedno ostvarili! Hvala ti, Mari, za sve. Bila si fenomenalna pevačica, neverovatan zabavljač. Hvala ti što si mojim crno-belim pesmama dala najlepše boje. Bila si najbolji mogući prijatelj poslednjih 40 godina. Ponosan sam, počastvovan i srećan što sam toliko puno tvog vremena, talenta, topline i humora podelio s tobom. Sva moja ljubav ide tebi i tvojoj porodici. Više ništa neće biti isto", napisao je Per.

 

 

makonda-tracker