šta vi mislite?

SVI SU PRIMETILI ISTI DETALJ: Melanija Tramp je stavila zaštitnu masku i Instagram je NEZADOVOLJAN, evo i zašto

0

Zaljubljenicama u modu nije po volji način na koji se prva dama Amerike štiti od virusa...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok je njen suprug Donald Tramp tek od pre nekoliko dana počeo da koristi zaštitnu masku u javnosti, Melanija Tramp je zvanično fotografisana s jednom još u aprilu.


Od tada se na svim događajima kojima je prisustvovala pojavljivala bez zaštite, ali sada je prva dama Sjedinjenih Američkih Država osetila potrebu da napomene još jednom koliko je važno da se ne opuštamo i poštujemo mere zaštite od virusa korona.

 


Ona je na svom profilu na Instagramu podelila fotografiju na kojoj nosi masku i napisala:


Čak i u letnjim mesecima, molim vas, ne zaboravite da pokrijete lice i pazite na distancu. Što više mera preduzmemo sad, to će zdravija i bezbednija država biti na jesen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on


Ono što je mnogima, međutim, zapalo za oko jeste to da je Melanija podelila staru fotografiju i da se inače pojavljuje bez maske dok poziva druge da je redovno upotrebljavaju. Jednako pažnje privukla je i činjenica da je Trampova odabrala najobičniju masku bele boje, dok se od nje očekivalo ipak malo više modnog osećaja. Ipak, imala neki zanimljiv dezen ili bila sasvim obična, na kraju je najvažnije da maska štiti, zar ne?

 

 

makonda-tracker