VELIČANSTVENO

NE IGRA UVEK NA SIGURNO: Melanija Tramp u nesvakidašnjoj kreaciji koju ne može svako da nosi

0

Prva dama Amerike ponovo je na štiklama, ali više pažnje je privukao njen odabir haljine

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Melanija Tramp pridružila se svom suprugu Donaldu i njegovom potpredsedniku Majku Pensu na Nacionalnom dijalogu za bezbedno otvaranje američkih škola u Beloj kući.


Na diskusiji je raspravljano o tome kako sa što nižim rizikom vratiti đake u klupe dok još traje pandemija virusa korona.

 

Prva dama Amerike pripremila je za ovu priliku veoma zanimljivu odevnu kombinaciju, koju možemo da zamislimo kako na ozbiljnim događajima ovog tipa tako i na nekoj svečanoj proslavi. Reč je, naime, o haljini do kolena čiji je donji i zadnji deo crn, a gornji beo, s tim što ga krasi vrlo efektna geometrijska šara crne boje, zbog čega je postignut tzv. colorblocking efekat. U pitanju je model kroja kakav gospođa Tramp najčešće nosi, a interesantno je da joj se i crno-bela varijanta odlično uklapa uz ten, čime ne mogu svi da se pohvale.


Nakon što je na jednom događaju pre nekoliko dana nosila baletanke, Melanija ponovo ima na sebi svoj zaštitni znak — klasične salonke, a izbor je pao na cipele od prevrnute kože marke Kristijan Lubuten, za koje je, prema pisanju modnih portala, izdvojila 675 dolara.

 

Uživajte u fotografijama.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 


 

makonda-tracker