ko bi rekao?

NJIHOV ODNOS MNOGE INTRIGIRA: Ovako se Donald i Melanija Tramp ponašaju jedno prema drugom kad misle da ih niko ne gleda

2

Od zavereničkih pogleda do odbijanja da se drže za ruke — otkad su stalno pred očima javnosti, od Trampovih smo videli razne situacije, što je podstaklo brojne spekulacije

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uvreženo je mišljenje da Melanija Tramp nije srećna pored svog supruga i da je njihov život u Beloj kući to pokazao celom svetu. Već na Trampovoj inauguraciji, Melanija je snimljena kako pravi snužden izraz lica nakon što joj se suprug obratio, viđena je kako odbija da mu da ruku, nedavno ju je molio da se nasmeje pred novinarima, a tu su i tračevi o njegovim preljubama.


Kako objašnjava Melanijin frizer, on je uveren da između američkog predsednika i prve dame i te kako ima ljubavi.

 


Glupost je to što pričaju o prvoj dami i predsedniku. Video sam ih izbliza i oni su tako divni jedno prema drugom, tako su bliski — istakao je Lino Karbosijero.


On je napomenuo da su Trampovi daleko od uobraženih bogataša kako ih mediji ponekad predstavljaju. Ovaj frizer, koji je sarađivao sa zvezdama poput Madone, ističe da je sa svojim timom brinuo o Melanijinom izgledu tokom samita G7 u francuskom grradu Bijaricu prošlog avgusta.

 

1 / 16 Foto: Profimedia


Moj asistent i ja nikad nismo imali tako dobar tretman od strane nekoga kakav smo dobili od predsednika i prve dame. I ne mislim samo na finansijski deo! Bukvalno stalno proveravaju je li sve u redu, želimo li piće... Ništa nije problem — dodao je.

 


 

 

makonda-tracker