nije joj lako

RAZVOD RODITELJA JE NA NJU OSTAVIO POSLEDICE: Skarlet Johanson je nakon toga imala toksične veze i dva propala braka

0

Za glumu se, zahvaljujući majci, zainteresovala od malih nogu, a audicije za razne televizijske reklame počela je da obilazi od sedme godine

foto: Profimedia

Karijera je išla uzlaznom putanjom, a na privatnom planu joj ruže i nisu baš cvetale. Skarlet je oduvek tražila stabilnu i čvrstu porodicu. Ljubav, pažnju i nekoga ko će joj biti oslonac. Razvod roditelja je na nju ostavio velike posledice. Većinu svog detinjstva provela je sa bakom, sa majčine strane, Doroti Sloan, učiteljicom i knjigovođom.

 

Ono o čemu je sanjala od malih nogu ostvarilo joj se 2010. godine, kada je dobila priliku da zaigra na Brodveju, a za svoju glumu dobila je brojna priznanja - od lovorika najstrožih kritičara pa sve do uglednih nagrada, poput Tonija za najbolju ulogu.

 

Osim kao glumica, od 2006. je pokušala se dokaže i kao pevačica pa je prepevala pesmu "Summertime", a 2 godine kasnije snimila i album. Međutim, kritičari nisu bili blagonakloni prema njoj.

 

Ono što je javnosti dakako zanimljivije je njen bogati privatni život. Nakon što je od 2001. do 2002. bila u vezi sa Džekom Antonofom, zatim dve godine sa kolegom Džošom Hartnetom, u kojeg se zaljubila na setu ‘Crne Dalije’, 2007. započela je vezu sa kanadskim glumcem Rajanom Rejnoldsom.

 

To je navodno bila velika ljubav, pa su se samo godinu dana kasnije i venčali. Sve je potrajalo do u rujnu 2008., sve je potrajalo do 2010., kada su podneli papire za razvod.

 

foto: Profimedia

Izvori bliski pevačici kažu da je za raspad svih veza ona sama kriva, jer ume da bude naporna i da tako "uguši" svu ljubav koju partner gaji prema njoj. Njene veze su uglavnom toksiče i zato se uvek završe rastankom.

 

Da nije prestala da veruje u ljubav, pokazala je već 2012., kada je započela vezu sa Francuzom Romainom Dauriakom, sa kojim se ubrzo i verila. Većinu vremena proveli su na relaciji Njujork- Pariz, a 2014. Skarlet je rodila i njihovo dete - devojčicu koju su nazvali Rouz Doroti.

 

I ova sreća je bila kratkog daha

 

Iako su se nedugo nakon rođenja ćerke venčali, sredinom 2016. objavili su da je njihovom braku došao kraj. Samo tri meseca kasnije otkriveno je da je ona započela vezu sa komičarem Kolinom Jostom, sa kojim se verila u maju 2019. godine. Možda ovog puta, ljubav potraje malo duže nego ostale ljubavne avanture.

 

Ono zbog čega je javnost posebno voli je njeno javno osuđivanje medija zbog promovisanja premršavih žena. Ona svoje obline nikad nije skrivala, a upravo je zahvaljujući njima i proglašavana jednom od najljepših žena sveta.

 

 

 

makonda-tracker