nije joj lako

RAZVOD RODITELJA JE NA NJU OSTAVIO POSLEDICE: Skarlet Johanson je nakon toga imala toksične veze i dva propala braka

0

Za glumu se, zahvaljujući majci, zainteresovala od malih nogu, a audicije za razne televizijske reklame počela je da obilazi od sedme godine

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Po izboru časopisa "Men’s Health", zauzela je visoko 12. mesto među 100 najzgodnijih žena svih vremena, "Esquire" ju je prozvao najzavodljivijom ženom, četiri puta je nominovana za Zlatni globus, a smatraju je i jednom od najtalentovaniji glumica Holivda. Zahvaljujući svom izgledu, zaštitno je lice mnogih brendova, a oduševljenost lepom Skarlet nije krio ni Vudi Alen koji ju je nazvao svojom muzom. Od stanja na njenom bankovnom računu se vrti u glavi. Evo kako je izgledao put do zvezda Skarlet Johanson.

 

Scarlet Ingrid Johanson rođena je 22. novembra 1984., ali ona nije jedino dete koje je porodica Johanson dobila tog dna. Samo 5 minuta kasnije na svet je došao i njen brat blizanac, Hanter. Živeli su na Menhetnu, u porodici Danka Karstena Johansona, po zanimanju arhitekte, i filmske producentkinje Melanije Sloan.

 

Za glumu se, zahvaljujući majci, zainteresovala od malih nogu, a audicije za razne televizijske reklame počela je da obilazi od sedme godine. Već kao devojčica dobila je priliku da glumi u predstavi ‘Sophistry’ na Off Broadwayu, s Itanom Havkeom, a filmski debi imala je 1994. u komediji ‘North’.

 

Prepoznavši neviđen talent u svojoj ćerki, Melanija Sloan upisala ju je prvo u Lee Strasberg Theatre Institute, da bi kasnije pohađala i Professional Children’s School na Menhetnu.

 

Koliko je želela da postane glumica, govori i podatak iz njene prošlosti koji kaže da je često glumila pred ogledalom, sve dok jednom nije samu sebe rasplakala jer nije mogla dobro da odglumi jednu scenu.

 

Iako je ona želela karijeru u glumačkom svetu, desilo se nešto neočekivano. Umesto nje, njen brat je dobio ponudu da potpiše ugovor sa jednim lovcem na talente.

 

Za Skarlet su široke mase čule 1996. godine nakon premijere filma "Manny & Lo". Zatim je snimila jednu od najzapeženijih uloga u filmu "Šaptač konjima". Nakon toga Holivud nije mogao da sakrije oduševljenje ovom mladom glumicom. Osim izgleda pokazalai neviđen glumački talenat, a uloge su se samo nizale.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker