"Spremna si na sve zarad svog deteta"

POJAVILA SE NJENA „DOBRA VILA”: Milica Dabović kroz suze otkrila koja je POZNATA PEVAČICA kupila njene stvari

2

Proteklih dana mediji su pisali kako je bivša košarkaška reprezentativka Milica Dabović putem Instagrama prodavala svoju odeću kako bi olakšala svoj život samohrane majke

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Dok su pojedini osuđivali Milicu što na takav način pokušava da dođe do novca, a drugi joj se divili jer se bori za svog sina Stefana, košarkašica nije marila ni za kakve komentare.


Spremna si na sve zarad svog deteta. Nije uopšte bila stvar u tome da meni treba novac da ja prehranim dete. Meni ovaj novac dobro dođe da ja ne trošim svoj novac od košarke zarađen. Večito sam poklanjala i onda kada sam videla čime se blogerke bave i da stvarno i neke bogate žene fudbalera prodaju svoju odeću na raznoraznim Instagram profilima, rekla sam zašto i ja to ne bi uradila — istakla je Milica.

 


Košarkašica je juče otkrila da je jedna žena kupila većinu oglašenih stvari.


Dragi moji, danas je jedna dobra vila pokucala na moja vrata i odlučila da kupi i pokloni pola mog skromnog ormana! Ja sam joj previše zahvalna na tome i ne mogu svoju sreću opisati ni napisati, uz njenu dozvolu volela bih i otkriti ko je moja dobra vila — napisala je na Instagramu.


Ona je sada u razgovoru za Blic kroz suze ispričala da je u pitanju pevačica Aleksandra Prijović.

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ona uopšte ne shvata šta je uradila za mene i mog sina — rekla je košarkašica i zahvalila se pevačici.

 

 


 

makonda-tracker