večna lepota

JUTROS JE OČARALA BEOGRAD! Legendarna Lola iz "Srećnih ljudi" danas ima 69 godina, a i dalje HIPNOTIŠE LEPOTOM (FOTO)

4

Čuvena Zlata Numanagić još davne 1975. ostavila je sve bez daha u seriji "Otpisani", a i danas, decenijama kasnije, osvaja svojom prirodnom lepotom

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Slavna Zlata Numanagić ostavila je dubok trag u srpskoj glumi i iza sebe ima desetine velikih uloga, ali je većina pamti po ulozi Lole u čuvenoj seriji "Srećni ljudi" iz devedesetih godina prošlog veka.


Proteklih godina gledali smo je u serijama "Moj rođak sa sela" i "Nemanjići — rađanje kraljevine", ali se iz naše zemlje iselila još tokom emitovanja "Srećnih ljudi".


U toku serije sam se ja preselila u Ameriku, pa sam dolazila. Meni je tamo bilo lepo jer sam bila srećna. Kolege su me optuživale: "Ti, Boga ti, kao da si u Pančevu. Dolaziš iz Amerike u Beograd i obrnuto" — prisetila se ona nedavno u jednoj emisiji na TV Prva.

 


Pre nekoliko godina iznenadila je domaću javnost kada je otvorila hotel u Albaniji. Prijateljica i ja smo jedne godine otišle na letovanje u Albaniju i sledeće godine, to je bilo leto 2016, samo to jedno leto, nas dve smo držale tamo restoran. Videle smo da tamo ima potencijala. Iznajmile smo restoran, to je jedno veličanstveno iskustvo, divno smo se provele. Međutim, ja sam perfekcionista i imala sam stres da sve bude kako treba, tako da nikad više ne bih bila sa te strane. Ali srećna sam što sam i dalje radoznala i što želim da istražim nove stvari — ispričala je ona tada.


Zlatu danas ne viđamo često na gradskim dešavanjima, ali jutros je prisustvovala promociji knjige Jasmine Ane "Elitna prostitutka" u jednom beogradskom hotelu. Odevena u skladu s prilikom, bez šminke, u svojoj 69. godini po lepoti čuvena Zlata Numanagić izgledala je očaravajuće — kao i uvek.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

makonda-tracker