uspomene

SVI SMO OBOŽAVALI MALENOG NECU U HIT SERIJI "SREĆNI LJUDI": Janko se danas bavi kreativnim poslom i veoma je ZGODAN!

0

Nije želeo da mu glumaćki poziv bude primaran u životu

foto: Screenshot
foto: Screenshot

Janko Milivojević proslavio se ulogom dečaka Nece u kultnoj seriji "Srećni ljudi". Danas ima 33 godine i ne bavi se glumom, već potpuno drugim poslom.

Janko je nastavio porodičnu tradiciju i danas se bavi umetnošću, baš poput svog oca.

 

"Radim u galeriji na Banovom brdu, već 15 ili 17 godina, to nam je baza, i radimo transport i pakovanje umetničkih dela. Naravno i trgovina slika, opremanje slika, to je moj sadašnji posao i budući, ja se nadam. Moj otac to radi već 30 i kusur godina, tako da je logičan sled bio da i ja ostanem u tome, s obzirom na to da mi dva rođena brata ne žive u Srbiji, jedan živi u Dubaiju, drugi u Americi, tako da sam ja ostao u tom poslu i nastavljam ga", otkrio je prošle godine.

 

foto: Youtube Printscreen

Janku je kao dečaku na snimanjima, priznaje, bilo pomalo dosadno, ali se sada ovih uspomena seća samo sa osmehom.

 

"Neću da kažem negativno, ali dosadno mi je bilo, ali što sam stariji sve mi je to jako interesantno i jako lepe uspomene imam. I sad kada je prošlo skoro 30 godina samo pozitivne utiske imam. Bilo je teško vreme, moj honorar za te tri godine je bio toliki da nisam mogao da platim jedno letovanje za porodicu, za te tri godine, bila je inflacija. Tako da nije bio finansijski interes , već entuzijazam, kao i kod dosta ljudi koji su tu radili", priznao je on tada.

 

 

 

 

 

makonda-tracker