svetska slava

MESEC DANA NAKON RASKIDA BIO JE VEREN ZA DRUGU: Tuga i bol navele su ADEL da napravi ogroman uspeh u karijeri! (FOTO)

0

Verovala je u svoje snove, a sa ove distance nemile životne situacija su joj pomogle da shvati koliko vredi

foto: Profimedia

2012. osvojila je 6 Gremi nagrada. Od tog trenutka, za nju, sve kreće uzlaznom putanjom, od karijere do privatnog života.

 

Vezu sa biznismenom Sajmonom Konekijem započela je 2011. godine, a sledeće godine su objavili da očekuju dete. Anđelo je rođen u oktobru 2012. godine.

 

Iako je on nešto najlepše što joj se dogodilo u životu, prema njenim rečima, nakon porođaja se suočila sa depresijom. U intervjuu za "Vanity fair" je rekla:

 

"Osećala sam se jako loše u tom periodu, osećala sam kao da sam donela najgoru odluku u životu. Osećala sam ljubav prema svom detetu, ali me je strah od roditeljstva paralisao", priznala je pevačica.

 

2016. je na tajnom venčanju izgovorila sudbonosno "DA", Sajmonu, ali ni ta bajka nije potrajala. Već 2019. njih dvoje su podneli papire za razvod. Detalji razvoda su strogo čuvani od javnosti.

 

Adel se povikla iz javnog života, a fanovi su bili zabrinuti da će zauvek odustati od karijere. Međutim, Adel se vratila i to gotovo neprepoznatljiva. Ona je liniju dovela do savršenstva i smršala gotovo 40 kilograma.

 

"Smršala sam, ne da bih izgledala bolje, već da bih bila zdrava za svog sina," objasila je ona svoju transformaciju.

 

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker