U ŠOKU

MISLILI SU DA SE UDALA, DA JE U ITALIJI: Estrada ZGRANUTA zbog vesti o hapšenju Romane Panić

1

Vest da je pevačica Romana Panić uhapšena u Australiji zaprepastila je javnost. Pevačica je "pala" zbog krađe na bankomatima, zbog čega će provesti 12 meseci iza rešetaka, a tim povodom su se oglasile i njene kolege koje su bile zatečene ovom informacijom.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Romanina koleginica, Neda Ukraden, istakla je da joj je jako žao što čuje da je Romana uhapšena i da prosto ne može da poveruje u to.

 

- Jako mi je žao, ne verujem u to, to ne liči na nju. Ja Romanu ne znam mnogo, ali onoliko koliko je znam draga je devojka i koleginica i žao mi je ako je to tačno uopšte. Nisam u kontaktu sa njom. Godinama je nisam videla, čak od svoje promocije pre 2, 3 godine - izjavila je Neda o hapšenju svoje koleginice, pa istakla da nisu u kontaktu.

 

foto: Z. Milutinovic/ATAImages

 

Ni Aca Lukas nije krio da je neprijatno iznenađen vešću da je njegova koleginica Romana uhapšena.

 

- Nisam se čuo ni video sa Romanom godinama, mislio sam da je u Italiji, da se udala, kakva sad Australija. Ne znam šta bih rekao na to, iznenađen sam da to čujem - istakao je Lukas.

 

foto: Damir Dervišagić

 

Marina Tucaković je bila zgranuta kada je čula.

 

"Au! Ja sam šokirana! Što je to uradila?" - šokirana je bila Marina, a potom otkrila kada se poslednji put čula sa Panićevom.

 

- Nije valjda da nije imala novca? Zaista sam neprijatno iznenađena od nje. Nismo se čule sigurno godinu dana, ali nikada ne bih rekla da je spremna da uradi tako nešto. Inače, nikada se nije žalila da je u problemima finansijskim, niti me je kontaktirala dok je bila tamo - rekla je Tucakovićeva za Kurir.

 

foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker