„MOJA DECA SU PROŠLA GOLGOTU“

„ANASTASIJI SU ČETIRI DUGE CEVI BILE PRISLONJENE NA SLEPOOČNICU“: Ceca se prisetila trenutka hapšenja u njenom domu

7

Folk pevačica gostovala je sinoć u jednoj emisiji i osvrnula se na period koji je obeležio život njene porodice

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović gostovala je u emisiji "Hit tvit" na TV Pink, zajedno s dr Darijom Kisić Tepavčević, Željkom Mitrovićem i Čedomirom Jovanovićem.


Pevačica je, između ostalog, istakla da njenoj deci Veljku i Anastasiji nije bilo lako tokom akcije „Sablja“, u okviru koje je ona uhapšena u svom domu.


Kada su me hapsili, Anastasiji su četiri duge cevi bile prislonjene na slepoočnicu – rekla je Ceca.


Ona kaže i da se njen sin Veljko našao na meti diskriminacije.

 

Moj sin nije mogao da završi predškolsko, koje je obavezno zakonom, da se upiše u našu školu, da dobije taj dokument, jer je rečeno da nije podoban da se vrati među drugare. Interventna je svakog dana zaustavljala moju decu na ulici, sa dugim cevama, izvlačili su ih iz automobila. Moja deca su preživela golgotu – zaključila je pevačica.


Ona je istakla i da, od smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana, nije imala nikakvu zaštitu.

 

foto: Damir Dervišagić

Ja sam samo žena, nikada nisam imala nikakvu zaštitu, a moja deca nemaju oca da stane ispred njih i brani ih. Šta mislite, kroz šta prolaze? I nijedan muškarac nije izašao, od sedam miliona ljudi u Srbiji, da kaže „Ostavite ovu ženu na miru“. To što smo mi izabrali da se bavimo javnim poslom, nema veze sa našom decom. Deca ne biraju roditelje – zaključila je.

 

 

 

makonda-tracker