možda će vas inspirisati...

POZNATE SRPKINJE IM NISU ODOLELE! 3 ultraprovokativne haljine s animal printom koje su ovih dana privukle najviše pažnje

3

Iako ovakve dezene češće viđamo u zimskim mesecima, oni i te kako mogu da ostave utisak u toplim danima, posebno kao deo neke „vrele“ kombinacije!

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Proteklih meseci animal print smo kod domaćih zvezda viđali uglavnom na mini-haljinama, a najviše pažnje privukle su one koje su odabrale ove tri muzičke zvezde.

 

Jelena Karleuša

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Početkom maja, na poslednjem snimanju emisije „Zvezde Granda“ za ovu sezonu popularna pevačica pojavila se u ultraprovokativnoj haljini s notom stila devedesetih. Reč je o mini-haljini s leopard printom, bez rukava i s tanušnim bretelama, koja je pripijena uz telo i samim tim mogu da je nose samo dame besprekorno izvajane figure. Kombinovala ju je s torbicomLuj Viton koju je nosila i nekoliko dana ranije tokom posete sudu, a tu su i veoma elegantne i jednostavne crne sandale.

 

Mia Borisavljević

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Ova lepa pevačica poznata je po tome što često nosi komade s dezenom inspirisanim životinjskim šarama, pa je ovakav print odabrala za jednu posebnu priliku. Mia se, naime, u mini-haljini s animal printom pojavila na proslavi svog 36. rođendana u jednom braogradskom restoranu. Pevačica se odlučila za vrlo smeo stil — bili su tu i subok dekolte, i vrlo kratak donji deo, i bretele, i pripijenost, a zahvaljujući svojoj izuzetno vitkoj figuri iznela je to s lakoćom.

 

Milica Pavlović

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

„Seksi senjorita“ je ponela kratku i usku haljinu s animal printom na snimanju emisije Amidži šou pre nekoliko večeri, a rešila je da je kombinuje sa interesantnim cipelama koje podsećaju na gležnjače i kožnom jaknom. Ovaj zanimljiv model kombinovala je s trendi mini-tašnom, a tu je i upečatljiva i masivna ogrlica.

 

 

makonda-tracker