MALO JE PREPISIVALA OD MEGAN?

KAD JE SKINULA KAPUT, SVI SU UZDAHNULI: Kejt Midlton u neobičnom izdanju koje pomera granice u kraljevskoj porodici

1

Vojvotkinja od Kembridža vredno nastavlja sa svojim kraljevskim dužnostima ― odlično raspoložena i vrlo, vrlo trendi! Ipak, kao da smo sve ovo već videli na nekome... Ne čini li vam se?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok britanski mediji izražavaju brigu za zdravlje supruge princa Vilijama Kejt Midlton, koja je na sebe preuzela veliki broj kraljevskih dužnosti i naglo je smršala, ona korača sa širokim osmehom i ne mari za komentare. Tako se u sjajnom raspoloženju danas pojavila u Kardifu, gde je prisustvovala javnom času Baby Sensory, koji za cilj ima stimulaciju razvoja dece u najranijem uzrastu.

 

Vojvotkinja od Kembridža bila je primetno odlično raspoložena i opuštena, pa bi se reklo da je ostavila iza sebe tenzije nastale kada su princ Hari i njegova supruga Megan Markl odlučili da napuste svoje funkcije u kraljevskoj porodici.

 

Lepa Vilijamova supruga izgledala je fenomenalno u supertrendi kaputu modne kuće Masimo Duti, čime je pokazala da se ni ona ne pridržava baš uvek pravila da nosi isključivo komade britanskih dizajnera, a ovog puta očarao ju je kašmirski kaput s dvorednim kopčanjem u interesantnoj kamel nijansi.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ovo je drugi put za kratko vreme da se Midltonova pojavljuje u izuzetno dugačkom modelu, a ona je ponovo ostavila još snažniji utisak kada je skinula kaput. Prošli put nas je oduševila zanimljivom kariranom haljinom, a ovog puta je njen trik u nečemu drugom.

 

 

Kejt je, naime, ponela jednostavnu crnu rolku koju je mudro kombinovala sa ključnim komadom ― plisiranom suknjom! Ona naglašava vojvotkinjin uzak struk, posebno zahvaljujući tankom kožnom kaišu, ali i zaista pokazuje da je Kejt oslabila nakon praznika. Pomalo netipično za britanske plemkinje, Vilijamova supruga ponela je animal print (konkretno: šare leoparda), a njih su dodatno naglasile crne čizme Ralfa Lorena.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Ono što, međutim, upada u oči jeste da Kejt inače ne viđamo često u plisiranim suknjama, a svakako ne u animal dezenu, što ukazuje da se u izvesnoj meri ugledala na stil svoje jetrve Megan Markl. Tom utisku posebno doprinosi kaput u kakvom smo Megan videli više puta.

 

 

makonda-tracker