BORI SE SA PROBLEMIMA

"SREĆNA SAM ŠTO SAM NA VREME DOBILA POMOĆ": Monika Seleš ne krije da je narušenog ZDRAVLJA još od detinjstva! (FOTO)

0

Nakon kobnom uboda nožem, sve kreće nizbrdo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekada prva teniserka sveta Monika Seleš, kojoj je kao devojčici blistavu karijeru prekinuo psihopata koji ju je ubo nožem, priznala je da je narušenog zdravlja.

 

"Problem s anksioznošću imam još od detinjstva. Srećna sam što sam na vreme dobila pomoć, ali se i dalje mučim kada se osećam pod stresom i izolovano. Anksioznost nema granice i svi mi, koji imamo taj problem se osećamo drugačije", rekla je Monika u video snimku povodom Nedelje svetske borbe protiv mentalnih bolesti.

 

foto: Profimedia

Monika je kobne 1993. godine, kada je imala samo 20 godina, bila ubodena nožem od strane Gintera Parhea, poremećenog navijača Štefi Graf.

 

Posle pretrpljene velike traume u Hamburgu, Selešova se vratila tenisu posle dve godine, ali više nikada nije bila na istom nivou kao pre.

 

"Pokušavam da sjedinim bilo koju formu kretanja u moju dnevnu rutinu. Trčanje, plesanje i moje omiljeno - šetnja psa. Uživam da pričam s prijateljima i oni mi zaista pomažu da prođem kroz neke veoma teške periode u životu", otkrila je Monika i dala savet svima koji muče istu muku.

 

 

 

 

 

makonda-tracker