skroman

„NEMA RAZLIKE IZMEĐU GLUMCA I PEKARA“: Ammar Mešić je ZVEZDA serije „Igra sudbine“, ali on sebe ne vidi tako

0

Jedan od glumaca koji je privukao najviše pažnje šire javnosti u seriji koja je proteklih meseci oduševila publiku svakako je mladi Ammar, inače jedini naš glumac koji je zaigrao u čuvenoj „Igri prestola“.

foto: Instagram
foto: Instagram

Iako Luka Raco i Stevan Piale igraju glavne uloge u popularnoj sapunici, ništa manje pažnje publike, naročito njenog ženskog dela, nije privukao Ammar Mešić, koji tumači lik Strahinje.


I mnogo pre nego što je zaigrao u „Igri sudbine“, on je stekao obožavatelj(k)e zbog jedne druge „igre“ – prestola. Naime, iako je imao veoma malu ulogu (on sebe u „Igri prestola“ opisuje kao statistu za zadatkom), činjenica da je bio deo ove serije opšte je poznata i na osnovu nje već je stekao veliku popularnost.

 

On je igrao još u „Vojnoj akademiji“, „Pogrešnom čoveku“, „Otvorenim vratima“, „Zauvek mlad“, ali ističe da ga slava ne zanima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam) on


Ne želim veliku popularnost. Skroman sam dečko, koji želi da radi i da od svoje zarade pristojno živi. U svim tim serijama imao sam epizodne uloge, ali su mi one donele kontakte koji su se dalje prenosili. Tek mi je uloga Strahinje donela prepoznavanje na ulici, a to je već neka popularnost – rekao je Ammar nedavno za Hello.


Kako on ističe, sebe ne smatra mnogo drugačijim od, na primer, pekara.


Mislim da nema velike razlike između glumca i, recimo, pekara. Kao što je neki pekar u svom kraju poznat po tome što pravi odlične kifle, tako smo i mi glumci poznati ako nešto dobro radimo – objašnjava Mešić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam) on


Iako priznaje da trenutno nema devojku, glumac dodaje da, i kada je bude imao, o tome nećemo mnogo znati.


Nisam siguran da ću drugačije odgovarati i kad se situacija promeni, jer želim da emotivni život koliko-toliko sačuvam za sebe. Opet ću se vratiti na pekara – nikoga ne zanima da li je on oženjen – smatra Ammar.

 

 

makonda-tracker