uspešna i mila

"TEŽE JE ŽENI U MOJIM GODINAMA DA OTPOČNE NOVI ŽIVOT": Milena Vasić iskreno o razvodu, karijeri i životu na selu!

0

Glumica godinama osvaja publiku

foto: Dragan Kadić

Milena nam je otkrila i to da publika može da očekuje nastavak serije “Ubice mog oca”.

 

" U planu je da se snimi nastavak serije, a šta će se dalje dešavati sa mojim likom... Ukoliko ste videli poslednju epizodu, znate da nema mnogo izbora." - poručuje Milena, koja je izolaciju provela na selu.

 

"Imam dosta posla oko kuće, tu su obroci koje treba spremiti za dosta ljudi.

Prija mi ta vrsta fizičkog rada, a sa druge strane, prija mi smiraj pred kraj dana kada mogu da čitam i slušam dobru muziku. Ja to zaista smatram poklonom u ovom trenutku. Toliko smo svi ubrzali u poslednje vreme u smislu posla koji sami sebi nametnemo da nešto moramo da završimo, a onda dođe ovakav neki trenutak kada se probudiš i shvatiš da si živ i zdrav, da su tvoji najmiliji živi i zdravi i da je to dovoljno za jedan dan." - zaključuje glumica.

 

Milena je optimistična kada je reč o daljem toku njenog posla:

 

"Pozorište je starije od svih nas. Potreba za pozorištem je bila i uvek će biti. Potreba za pričanjem je neutešna, tako je rekao Ivo Andrić. Većina mojih kolega se sada uključuje u lajvove, pa tako i ja. Pored toga, sviram klavir, to mi održava neku vrstu kondicije. Nadam se da će se naći rešenje za samostalne umetnike koji su u vrlo nezavidnoj poziciji u ovom trenutku."

 

Milena Vasić je putem svog Instagram profila pratiocima pokazala kako na selu sadi povrće, a u ovom poslu se, kaže, dobro snašla.

 

"Zemlja umiruje, priroda leči, a tek kada nikne nešto što ste zasadili, osećaj je neverovatan." - kaže Milena, a na pitanje da li je teže biti umetnik ili poljoprivrednik poručuje:

 

"Ne bih se usudila da poredim ova dva zanimanja. Zajednička crta im je neizveznost. Svaki javni nastup je odlazak u nepoznato, a veliki su trud i muka zemljoradnika koji gleda u nebo da li će pasti kiša ili, ne daj bože, nevreme koje može u jednom času da uništi sve što je cele godine ulagao i radio."

 

 

 

 

makonda-tracker