uspešna i mila

"TEŽE JE ŽENI U MOJIM GODINAMA DA OTPOČNE NOVI ŽIVOT": Milena Vasić iskreno o razvodu, karijeri i životu na selu!

0

Glumica godinama osvaja publiku

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Srpsku glumicu Milenu Vasić, koju ovih dana gledamo u seriji “Ubice mog oca”, od jeseni gledaćemo u novoj seriji “Neki bolji ljudi” u ulozi žene koja je naumila da se razvede. S obzirom na to da je Milena razvod doživela u privatnom životu, pitali smo je koliko joj je to pomoglo da odigra ulogu.

 

"Kada sam se razvela bila sam dosta mlađa i deca su bila mlađa i tada sam na sve gledala drugačije. Kada napuniš 42 godine čini mi se da je veći izazov odlučiti se na taj korak. Teže je ženi u mojim godinama da otpočne neki novi život. Ipak, u tome je i lepota tog izazova." - objašnjava nam Vasićeva, koja je u braku sa Jugom Radivojevićem, a na pitanje šta bi uradila da se danas nađe u situaciji da treba da se razvede, kaže:

 

"Ne razmišljam o tome. Sigurno da žena sa godinama dobija na odlučnosti i nekako ne zanima je šta će ko da misli i kaže."

 

Milena se osvrnula na rad na seriji koja neodoljivo podseća na kultnu domaću seriju “Bolji život”.

 

"Snimili smo 66 epizoda nove serije “Neki bolji život”. Korona nas je zaustavila, ostalo je još nekoliko epizoda koje ćemo snimiti, a serija će u tople domove ući s jeseni. Publika će me gledati u ulozi žene koja je u braku, ima troje dece... Jednog jutra se probudi i shvati da ne poznaje više čoveka koji leži kraj nje. Ona onda kreće da radi na sebi i da se suočava sa svim izazovima koji prate odluku da se razvede." - otkriva šarmantna glumica.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker