NI TATA HARI NIJE BIO BESPOSLEN

ODUŠEVIĆE VAS KAKVU JE TORTU MAMA NAPRAVILA! Evo kako su princ Hari i Megan Markl proslavili Arčijev prvi rođendan

0

Sin najkontroverznijeg para u britanskoj kraljevskoj porodici napunio je nedavno godinu dana, a mediji javljaju sve detalje intimne porodične proslave

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šestog maja maleni Arči proslavio je prvi rođendan, a zbog aktuelne pandemije virusa korona nije upriličena velika i glamurozna porodična proslava. To ne umanjuje uživanje Saseksovih – njima je možda ova situacija i odgovorala, s obzirom na to da im prija da budu osamljeni i verovatno im ne smeta što su daleko od kraljice, prinča Čarlsa, Kamile Parker, princa Vilijama i Kejt Midlton nakon burnog povlačenja s dužnosti „viših“ članova kraljevske porodice.


Kako pišu američki mediji, Megan, Hari i Arči proslavili su dečakov prvi rođendan sami, u losanđeleskoj vili koju su iznajmili od poznatog bogataša Tilera Perija.

 


Prema pisanju magazina People, proslava je bila intimna, jednostavna, ali su srećni roditelji mislili na svaki detalj. Tako je mama Megan bila zadužena za tortu, a njen izbor je pao na poslasticu od jagoda i šlaga. Hari je, tvrdi izvor blizak paru, brinuo o dekoraciji i balonima.


Navodno, Arči je uživao u novijem američkom običaju poznatom kao smash cake, u okviru kojeg se dete najpre igra tortom dok ga roditelji fotografišu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Stručnjak za britansku kraljevsku porodicu Kejt Ničol ispričala jeza OK! da je Megan poznata kao neko ko je veoma kreativan u kuhinji, pa se veruje da je Arči dobio zdravu i organsku tortu bez šećera.


Ona je istakla i da je malo verovatno da je Arči dobio mnogo poklona, s obzirom na to da već ima sve što bi jedno dete moglo da poželi, i da su princ Hari i njegova supruga verovatno zamolili porodicu i prijatelje da novac namenjen poklonu doniraju u humanitarne svrhe.

 

 

makonda-tracker