kako vam izgleda?

KRALJICA ELIZABETA DECENIJAMA NE MENJA JELOVNIK: Svi su vitki i zdravi, a ovako izgleda DNEVNI MENI kraljevske porodice

3

Neke od namirnica biste mogli da probate i vi 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Cela svetska javnost, ne samo na britanskom ostrvu, prati svaki korak kraljevske porodice, pogotovo sad kada su se princ i Megan Markl odvojili i otišli da žive u Ameriku.

 

Sve što je vezano za kraljevsku porodicu budi veliko interesovanje, pa i to šta jedu, kad jedu i kako to da su obe kraljevske sajke veoma zgodne, sa perfektnom linijom i pored porođaja.

 

foto: Profimedia

Megan najvše voli makarone sa sirom

 

Pre nego što se udala za princa Harija glumica Megan je izjavljivala da obožava da pije vino, pogotovo leti. Kako se udala sad dan počinje čašom tople vode s limunom. Ponekad popije sveži zeleni sok.

 

Kad je glumila u TV seriji Suits, čest obrok bila joj je zobena kaša s bananama. Danas voli acai bobice, pa ih kombinuje sa pahuljicama od kokosa, bobičastim voćem, bananama, medom i pčelinjim saćem. Kada oseti potrebu za grickanjem, uzme bademe. Međutim, Megan voli pomfrit, a najviše u kombinaciji sa sirom i umako.

 

Za večeru Megan obično jede supu, a kad želi da uživa u hrani, jede makarone sa sirom, sa malo graška.Budući da je Amerikanka, voli i jela sa roštilja, a navodno zna i da ga dobro pripremi, a najviše uživa u odresku.

Dok je bila deo porodice, Megan nije bilo dopušteno da jede beli luk zbog mirisa, a i kraljica ga ne podnosi, a kako kažu izvori iz kraljevske porodice Kamila se ipak nije odrekla belog luka.

 

Megan voli da jede testeninu ali zbog boljeg izgleda najavila je da će se odreći glutena. Princ Hari odlučio je da prati ishranu svoje lepše polovine. Nekada je uživao u pici, a sad se potpuno odrekao ugljenih hidrata.

 

Prinčevi Vilijam i Hari kao dečacu su voleli brzu hranu, a majka Dijana je vodila brigu o zdravoj ishrani, ali je govorila i da je vrlo važno da mali prinčevi budu kao i svi ostali dečaci, pa su tako često išli na Mek.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker