PRINOVA

ITALIJANSKI MILIONER OČEKUJE DETE U ŠESTOJ DECENIJI: Đanluka Vaki se pohvalio prelepom verenicom! (FOTO)

1

Poznati plejboj je važio za večitog neženju 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Italijanski milioner i plejboj Đanluka Vaki (52) objavio je da čeka dete sa svojom više nego upola mlađom izabranicom Šeron Fonsekom (25).

 

"Kad god sam razmišljao o potencijalnoj majci za svog sina, ta je žena uvek imala Šeronine karakteristike. Srećan sam što vam mogu da kažem da Šeron i ja čekamo bebu, a ona će biti tačno onakva majka kakvu sam uvek želeo za svoje dete", rekao je u videu koji je objavio na Instagramu.

 

Ovaj milioner zaradio je na Instagramu titulu "najseksi dekica na svetu", a na ovoj društvenoj mreži prati ga 15 miliona ljudi. Prema pisanju Daily Maila, njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 300 miliona dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

 

Sa Šeron je u vezi 2017. godine, a iz prošle veze već ima čerku Đinervu Mavilu rođenu 2002. godine.

 

Ovaj milioner na telu ima veliki broj tetovaža, a čak je na leđima istetovirao samog sebe. Fotografiše se uglavnom u kupaćim gaćama ili kratkim pantalonama na jahtama, pored bazena i slično.

 

Pre dve godine Vaki se našao u problemima jer mu je banka zaplenila jahte i nekretnine, kao i deonice golf kluba zbog duga od 10,5 miliona evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

 

Đanluka je jednom prilikom u razgovoru sa Biznis insajder rekao da je shvati da se njegov život deli na dva dela - prvi, koji je trajao do njegove 45 godine i koji naziva "radnim životom".

 

“U 45. sam shvatio da nemam više šta da dam. Ne zanima me da gomilam novac, želim samo da pomeram granice svoje radoznalosti“, rekao je.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker