sjajan izbor

MALENA EMILI VODI GLAVNU REČ: Evo kako će se zvati sin Janka i Biljane Tipsarević

0

Lepa trudnica prepustila je suprugu i ćerki da smisle ime za dečaka, ali tata i Emili dugo nisu uspevali da se dogovore.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Teniser Janko Tipsarević i modna kreatorka Biljana odbrojavaju do trenutka kada će njihova porodica dobiti još jednog člana.


Par već ima ćerkicu Emili, a Biljana ističe da su pre njenog rođenja vrlo brzo postigli dogovor o imenu, što ovog puta nije bio slučaj.


Za razliku od Emili, gde smo iz prve odlučili kako će se zvati i nismo imali nikakvih nedoumica, oko imena za sina se u našoj kući odvijala prava debata između ćerke i tate. Priznajem da su mi njihova nadmudrivanja bila smešna i zanimljiva, ali sam od starta bila na Emilinoj strani. Želela sam da odluku donese ona – istakla je mama Biljana za magazin Gloria.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on


Ona je otkrila koje su bile njihove želje, ali i da ih je njena sestra pretekla.


Janko je oduvek hteo da mu se sin zove Noa, ali se tako zove dečak moje sestre, a Emili je rekla kako ne želi da ima dva brata sa istim imenom. Davnašnja opcija nam je bila Leon, međutim, i tu nas je preduhitrila moja sestra sa malenim Leonom koji je došao na svet pre tri meseca. Sad smo na slatkim mukama, ali je već izvesno da smo našli kompromisno rešenje – ispričala je kreatorka.


Ona je otkrila da su se opredelili za varijantu ovog drugog imena.


Sin će se zvati Leo. Ime je nastalo og grčkog Leon, što znači lav, a simbol je hrabrosti i snage – istakla je.
 

 

makonda-tracker