verovali ili ne!

ŠTA VIDITE NA OVIM FOTOGRAFIJAMA? Trik kojim su Čarls i Dajana OBMANJIVALI SVET otkriva još jednu tužnu priču o njima

5

Definitivno najčešće fotografisan par osamdesetih godina prošlog veka sve vreme je varao javnost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nije tajna da je princeza Dajana tokom braka s princem Čarlsom morala da pristaje na štošta što možda nije želela.


Priča o ljubavi princa Čarlsa i Kamile Parker bila je aktuelna i tokom njegove veridbe s Dajanom, pa je i sam čin venčanja bio bolan i za nju i za Čarlsa. Sve vreme braka joj je bio neveran, a kao da to nije dovoljno, Dajana je godinama morala da se povinuje strogim pravilima i uvek pazi na kodekse koje je život u kraljevskoj porodici nosio sa sobom.

 

Jedno od suludih pravila koje je legendarna ledi Di poštovala bilo je i nešto što mnogi godinama nisu ni primećivali. Naime, na svakoj zvaničnoj dvorskoj fotografiji Čarlsa i Dajane, ona izgleda značajno niže od svog supruga.

 

Istina je, međutim, da ona to nije bila!

 

1 / 10 Foto: promo

 

Ledi Dajana bila je, naime, istine visine kao svoj suprug. Čak i zvanični podaci koje je lako pronaći na internetu to potvrđuju – Dajana, baš kao i Čarls, bila visoka 1,78 m.


To je i više nego očigledno ukoliko pažljivo pogledate fotografije nastale na prijemima kojima su bivši supružnici prisustvovali.


Ova mala prevara kraljevske porodice primećena je tek pre nekoliko godina. Još uvek nema zvaničnog objašnjenja zbog čega je bilo toliko važno predstaviti pokojnu Dajanu toliko nižom od Čarlsa, a mnogi veruju da je cilj bio da princ izgleda muževnije i dominantnije.

 

 

makonda-tracker