misteriozne smrti, droga, preljube...

NAJMRAČNIJE TAJNE KRALJEVSKE PORODICE: Ovi skandali potresali su SVET, a neki od njih ostaviće vas u potpunom ŠOKU!

1

Britanska kraljevska porodica važi za jednu od najpoznatijih na svetu, zbog čega ne čudi činjenica da svaki detalj vezan za živote njenih članova izaziva posebnu pažnju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Izvor: Glossy.rs

 

 

Ipak, iako su popularni širom sveta i svakodnevno pune novinske stupce, o njihovim venčanjima se pisalo naširoko, a ženski deo važi za prave modne ikone modernog doba, njihovi životi daleko su od bajke.

 

Pored kontroverzi koje se vezuju za smrt princeze Dajane, u javnost su isplivale i druge mračne tajne zbog čega su se članovi ove porodice suočili sa brojnim skandalima koji su zaintrigirali, ali i šokirali čitav svet.

 

princeza beatris i kraljica elizabeta ii
princeza beatris i kraljica elizabeta iifoto: Profimedia


1. Princeza Beatris bila je u romantičnoj vezi sa osuđenikom

 

Najstarija ćerka princa Endrjua i Sare Ferguson, tridesetjednogodišnja princeza Beatris, 2006. godine započela je romansu sa Paolom Liuzom, koji je pre poznanstva sa princezom, bio osuđen za ubistvo Džonatana Dukatelijera, kog je fizički napao i naneo mu teške povrede koje su dovele do smrtnog ishoda. Optužba za ubistvo kasnije je odbačena, a Liuzo je uslovno oslobođen. Iako kraljevska palata nije podržala izbor princeze Beatris, vojvotkinja od Jorka Sara Ferguson objavila je zvanično saopštenje u kom je navela da bi porodica morala da "ima poverenja u nju".

 

sara ferguson
sara fergusonfoto: Profimedia

- Kao što svaki roditelj zna, najvažniji element u odnosu sa vašim detetom jeste poverenje. Svi imamo svoja putovanja i moramo sami naučiti svoj put, ali Beatris je razumna devojka koja će uskoro napuniti 18 godina i koja ima veliki broj prijatelja, uključujući i Paola. Moramo imati poverenja u nju i verovati njenim procenama - navela je tada Sara.

 

princeza ana
princeza anafoto: Profimedia

2. Suprug princeze Ane dobio je vanbračno dete

 

Još jedan skandal u kraljevskoj porodici vezan je za princezu Anu i njenog prvog supruga, poručnika Marka Filipsa. Jedina ćerka kraljice Elizabete, princeza Ana i Mark Filips venčali su se 1973. ali ubrzo nakon sklapanja braka počeli su problemi. Filips je započeo aferu sa učiteljicom Heder Tonkin sa kojom je 1985. godine dobio vanbračno dete, a sedam godina kasnije Ana je odlučila da se razvede. Ubrzo nakon okončanja prvog braka 1992. godine, Ana se udala za Timotija Lorensa, sa kojim je i dalje u braku.

 

princ endrju i kraljica elizabeta
princ endrju i kraljica elizabetafoto: Profimedia

3. Princ Endrju družio se sa seksualnim prestupnikom i krijumčarem oružja

 

2011. godine otkriveno je da je princ Endrju izuzetno dobar prijatelj sa milijarderom Džefrijem Epstejnom, koji je proveo 13 meseci u zatvoru nakon što je optužen za umešanost u dečju prostituciju. Vest o njihovom prijateljstvu postala je noćna mora za kraljevsku porodicu, zbog čega je princu Endrjuu naređeno da javno izjavi da je prekinuo sve veze sa ozloglašenim Epstejnom, koji je 2019. godine ponovo završio iza rešetaka zbog seksualnog iskorišćavanja maloletnih lica i trgovine ljudima, a mesec dana kasnije je pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji.

 

Pre prijateljstva sa ozloglašenim pedofilom, Endrju je bio prijatelj i putovao na razne egzotične destinacije sa osuđenim krijumčarom oružja po imenu Tarek Kaituni.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker