JEDNA OD NAJLEPŠIH LJUBAVNIH PRIČA IKADA

DANINA LJUBAV POMOGLA MU JE DA PREŽIVI: Život čuvenog glumca promenio se iz korena nakon STRAŠNE NESREĆE

0

Ova dirljiva ljubavna priča, koju mnogi smatraju jednom od najlepših u Holivudu, inspiracija je mnogima

dana morisoni i kristofer riv 2003. godine
dana morisoni i kristofer riv 2003. godinefoto: Profimedia

Riv je Danu prvi put ugledao u jednom televizijskom šouu i zaljubio se na prvi pogled. Usledilo je upoznavanje, a nedugo nakon što su otpočeli romansu odlučili su da stanu pred oltar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christopher.reeveheroforever (@christopher.reeveheroforever) on

Za markantnog šoumena Dana se udala 1994. godine, a samo zbog njene ljubavi i brige on je posle nesreće poživeo još gotovo punu deceniju.

1 / 4 Foto: Profimedia

Pored činjenice da je završio u invalidski kolicima i sa brojnim propratnim zdravstvenim komplikacijama, slavni glumac nije odustajao od života. Naprotiv, ostvario je neverovatan zdravstveni napredak, kakav doktori nisu mogli da predvide ni u najluđem scenariju, aktivno se bavio govorništvom i savetovanjem, a njegovi motivacioni govori postali su poznati širom planete.

 

Svuda se pojavljivao nasmejan i pun elana, a voljena supruga nikada ga nije napuštala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Un Jour, Une Photo (@unjourunephotolawebserie) on

Međutim, njegovo kompleksno stanje imalo je pridružene komplikacije, pa je tako nekoliko godina kasnije, zbog infekcije koja mu se razvila, primio antibiotik zbog koga je pao u komu, a nedugo zatim, u martu 2004. preminuo od zastoja srca.

 

Vest o smrti slavnog glumca i velikog borca potresla je ceo svet, ali tragedija se tu ne završava – njegovoj supruzi Dani, samo godinu dana po Kristoferovoj smrti dijagnostikovan je neizlečiv oblik raka pluća i ona je preminula u 44. godini, u martu 2006.

 

Njihovi životi, ali i ljubavna priča koja s razlogom važi za jednu od najlepših u Holivudu, inspiracija su mnogima, baš kao i njihova borba, entuzijazam i snaga duha koja ih nije napuštala sve do poslednjeg daha.

 

 

makonda-tracker