POREDE JE S ROBOTOM i taocem

"KAKO JE MOGUĆE DA NE VIDI KOLIKO JE OVO ČUDNO?!" Amerikanci PONOVO izvređali Melaniju Tramp, evo i zbog čega (ANKETA)

4

Prva dama Amerike pokušala da ohrabri sunarodnike, oni je brutalno napali na društvenim mrežama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dobro je poznato da Donald Tramp ne uživa preteranu popularnost i poštovanje u američkoj javnosti, posebno ne u poređenju sa svojim prethodnikom Barakom Obamom. Ipak, njegova supruga Melanija neretko osvaja simpatije Amerikanaca, ali uvek postoje grupe koje kritikuju svaki njen potez, a tako je bilo i nakon ovog njenog pokušaja da ohrabri porodice širom zemlje u ovom teškom trenutku.


Kako bi obeležila Nacionalni dan molitve, prva dama Melanija Tramp objavila je snimak u kojem uverava građane da će "proći kroz sve ovo zajedno". Ipak, mnogi su joj zamerili da je izvela još jedan "robotski nastup" jer je delovala veoma suzdržano, nimalo spontano, nije pokazala bilo kakvo osećanje i bilo je očigledno da čita tekst. Naravno, usledila su poređenja s Mišel Obamom, možda i najpopularnijom prvom damom proteklih decenija, koja je uvek pokazivala empatiju i s lakoćom šarmirala javnost.

 

Korisnici društvenih mreža obrušili su se na Melaniju, poredili je s robotom, pisali kako ovaj snimak izgleda kao da je talac kojeg je otmičar naterao da se obrati, a mnogi tviteraši smatraju da Trampova jednostavno nije za ovaj posao.


Draga Melanija, drži se onoga u čemu najbolja: ničega – jedan je od komentara.


Ona je kao robot. Ne postoji nijedna topla stvar kod nje – napisao je drugi, a mnogi su se zapitali kako je moguće da niko u Beloj kući nije primetio koliko je pomenuti snimak čudan, izveštačen i neprijatan.

 

Pogledajte kako je izgledao ovaj nastup Melanije Tramp i kažite nam svoje mišljenje.

 

 

 

makonda-tracker