beauty lekcije

IZGLEDA KAO DA NOSI UMETKE, A PRIRODNA JE! Zanimljiv trik Melanije Tramp za feniranje koji SVAKO može da izvede

1

Njena kosa svaki put izgleda da je pre jednog minuta ustala sa stolice u frizerskom salonu, svaki dan, ceo dan!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga američkog predsednika Melanija Tramp uspela je tokom perioda koji je provela na mestu prve dame da drastično promeni svoj stil i postigne da čak nekoliko detalja postane njen zaštitni znak.

 

To su svakako kaputi koji se ispod grudi blago šire skrivajući tako svaki eventualni nedostatak, klasične salonke kuća Džimi Ču i Manolo Blanik i besprekorna frizura.

 

Lepa i uvek doterana kosa se od prve dame Amerike i očekuje, a mnogi se pitaju kako Melanija postiže takav volumen, posebno što žene u njenim godinama ponekad imaju poteškoće zbog proređivanja kose i tanke vlasi. Iako ponekad deluje kao da joj kosa izgleda gušće jer je dodala poneku ekstenziju, istina je da je njena frizura uvek potpuno prirodna i je sve rezultat moćnog trika koji svako može da primeni.

 

Ona definitivno ima kosu na koju joj mnogi mogu pozavideti i defnitivno se fenira pre svakog javnog nastupa, ali ne neophodno od strane profesionalca – smatra Džoen Herald, frizerka u čuvenom londonskom salonu Čarls Vortington.

 

1 / 12 Foto: AP Photo/Carolyn Kaster

 

Kako ona ističe, trik je u načinu pravljenja razdeljka i tipu četke.

 

– Da biste postigli ovaj izgled, koji podrazumeva bujnost i volumen, a da pritom izgledate prirodno, treba vam samo dobra velika okrugla četka kojom ćete blago uvijati i razdvajati pramenove tokom sušenja kose. Tu je još jedan trik: u pitanju je vešto namešten razdeljak, koji Melanija često nosi u obliku cik-cak – kaže Džoen.

 

 

 

 

makonda-tracker