„I DALJE PLAČEM SVAKI DAN“

NAJBOLJE IZGLEDA KAD SE NAJGORE OSEĆA: Zorannah DRASTIČNO promenila izgled u veoma teškom trenutku

1

Popularna blogerka ne krije da je i dalje skrhana nakon tragičnog gubitka, a rešila je da novi početak obeleži promenom izgleda

foto: Instagram
foto: Instagram


Zorana Jovanović Zorannah saopštila je nedavno pratiocima da je Lola, njen ljubimac i verni pratilac, uginula.


Srce mi je slomljeno u potpunosti. Plakale smo i smejale se zajedno, a ona mi je pomogla da prođem kroz sve dobre i loše stvari koje su mi se dešavale za ovih 11 godina. Poslednjih nekoliko nedelja provele smo same kod kuće, mazeći se sve vreme – otkrila je ona.


Od tada je prošlo desetak dana, a Zorana se i dalje oporavlja od ovog gubitka.

 

Ovo je bilo najtežih 10 dana u mom životu, i dalje je, plačem svaki dan. Nije mi dobro, ali život mora da ide dalje. Beskrajno mi nedostaje, prazan mi je stan, kao da je čujem, ma, katastrofa totalna. Međutim, ponovo sam shvatila koliko imam prijatelja i koliko me ljudi vole. Hvala vam svima na tome – rekla je Zorana sad svojim fanovima na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on


Interesantno je da je blogerka, kao i mnoge žene u trenutku dok prolaze kroz teško životno razdoblje, napravila drastičnu promenu u svom izgledu. Naime, ona je objavila Instagram Story u kojem je pokazala da sada nosi šiške, što ranije nije bio slučaj.

 

foto: Instagram


Ona će, inače, kroz nekoliko dana napuniti 30 godina, a kaže da joj nije do slavlja.


Niti mi je do slavlja niti ću ga slaviti, niti me zanima glupi rođendan. Jedva čekam da prođe taj 10. maj. Ova godina ne može biti gora – iskrena je Zorana.

 

 

makonda-tracker