"SEĆATE SE ONE ŠPANSKE SAPUNICE OD LETOS?"

O NJIMA NIKAD NIJE GOVORILA JAVNO: Zorannah priznala dve svoje veze s poznatim frajerima, evo i s kim!

1

Atraktivna blogerka i njen emotivni život privlače mnogo pažnje, a ona detalje čuva od očiju javnosti, zbog čega su svi iznenađeni ovim priznanjem.

foto: Instagram
foto: Instagram

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, oduševljava svojim izgledom na svakom koraku, pa nije čudo što joj nisu odoleli neki od najpopularnijih muškaraca u regionu.

 

Ipak, ona retko govori javno o svom privatnom životu, pa je malo detalja koje njeni obožavaoci mogu da saznaju, zbog čega su svi iznenađeni njenim najnovijim priznanjem.

 

Sećate se one španske sapunice od letos? Ostavila sina hrvatskog tajkuna zbog bosanskog tenisera... Pa, nije baš bilo tako, ali te obe stvari su bile istinite. Mateo Šarić i Damir Džumhur — ispričala je Zorana u jednom svojih novijih snimaka na YouTube-u.


Početkom leta prošle godine, mediji su tvrdili da je blogerka Šarića upoznala u trenutku kada se viđala s bosanskim teniserom Damirom Džumhurom i da je pokušavala da se odluči između njih dvojice, ali je onda Hrvatu javljeno da se viđa sa bosanskim teniserom, nakon čega je veza između njega i Zorane navodno završena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on


Kako je ona istakla, sa ostalim muškarcima s kojima su je mediji povezivali nije imala ništa, a jedan trač joj je posebno smetao.


Najviše me je nerviralo što su me spajali sa sinom Halida Muslimovića, s kojim ja ništa nisam imala. To nije bila istina — objasnila je.
 

 

makonda-tracker