ne zanima je tuđe mišljenje

OVO JE NJEN "RECEPT ZA MIR U KUĆI": Zorannah otkrila kakav muškarac NIKAD ne bi mogao da je privuče

1

Iako se više puta našla na meti kritika zbog svojih pogleda na to kakav treba da bude odnos zarada kod bračnih partnera, popularna blogerka ne želi da krije svoje stavove.

foto: Instagram
foto: Instagram

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, često je na meti osuda zbog svojih mišljenja na temu muško-ženskih odnosa. Ipak, ona ne preza od toga da kaže sve, pa tako ni ovoga puta, kada je otkrila da ne bi volela da bude sa nekim ko nije finansijski stabilan poput nje.


Ne. Takav muškarac ne bi mogao da me privuče. Nije stvar da meni trebaju njegove pare, meni treba neko ko je izgrađen kao osoba, ko je siguran u sebe, ko može da priušti sve ono što mogu i ja sebi. Da ne nalazimo na problem takve vrste — objasnila je ona za Toxic TV, pa se dotakla i žena koje zavise od svojih partnera.

 

Ja ne izjavljujem nešto što ne mislim. Ljudi se pronađu u nečemu što izjavim, pa ih to pecne, bocne, pa hajde onda da potkačimo mene koja sam ni kriva, ni dužna. Ja sam prva žena koja radi, koja izdržava samu sebe. Nemam tu vrstu leđa da kažu "E, ona je nečija žena", ali smatram da žena treba da ima neku sigurnost. I tu ne mislim na finansijsku. Čak nije ni bitno ko koliko zarađuje, ali da muškarac bude za stepenicu jači i uspešniji, jer smatam da je to recept za mir u kući — istakla je ona.

 

1 / 7 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker