danas je senka ove žene

PUNE USNE I RAZORUŽAVAJUĆI OSMEH: Sećate li se kako je Donatela Versaće izgledala PRE SVIH OPERACIJA?

5

Čuvena modna dizajnerka i poslovna žena koja se često navodi kao primer lošeg rezultata estetske hirurgije jedva da liči na staru sebe

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zar niste čuli tajnu mog mladolikog izgleda? Svake noći spavam u zamrzivaču – izjavila je jednom prilikom Donatela Versaće.


Ipak, kada je reč o njenom izgledu, malo ko se danas osvrće na to je li on mladolik ili ne jer daleko više pažnje privlači to što je očigledno da je ova slavna Italijanka često išla „pod nož“, kao i to što rezultat nije najpovoljniji.

 

Naprotiv – teško da postoji lista najlošijih efekata estetske hirurgije, a da na njoj nema imena Donatela Versaće.


Rođena je u Ređo Kalabriji, kao najmlađe od četvoro dece u porodici Versaće. Sredinom sedamdesetih je pošla stopama svog brata Đanija i ušla u svet mode, a on je jednom prilikom istakao da je ona njegova muza i kritičar. Kako je vreme prolazilo, poslovni uspesi su se nizali i porodica je često bila pod lupom javnosti, a vremenom je postajalo sve jasnije da Donatela sve manje liči na sebe. Sećate li se kada nam se osmehivala ovako?

 

1 / 7 Foto: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

 

I dok se mnogi pitaju zbog čega je Donatela uopšte pomišljala na operacije, ona ne krije da drži do izgleda više nego prosečna osoba jer, kako kaže, „želi da izgleda poželjno“.

 

 

 

 

makonda-tracker