danas je senka ove žene

PUNE USNE I RAZORUŽAVAJUĆI OSMEH: Sećate li se kako je Donatela Versaće izgledala PRE SVIH OPERACIJA?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Natasa

05-05-2020 14:30h
Sta uradi od sebe pobogu zeno? U odnosu na sadasnji izgled koji je suvisno i komentarisati, bar je ranije izgledala prirodno, pri tom spada u osobe koje nemaju lepu kozu, grublje crte lica, ali bar je licila na nesto, sada se upropastila, pitanje glasi zbog cega, zbog koga? Sta se to njoj dogodilo da je uvek htela vise i bolje sa tom estetskom hirurgijom, a na kraju je dobila izgled majmuna, sta reci, tuga....

Snezana

05-05-2020 23:44h
@Natasa
Toliki broj operacija samo govori da je neko nezadovoljan sobom, a to se ne moze ispraviti hirurgijom.

Boban

05-05-2020 15:01h
Pre je bila ruzna , sad ne znam sta je.

Marcus

05-05-2020 15:37h
A gdje u slike prije operacija?

Milica

06-05-2020 18:54h
Ne vidoh taj razoruzavajuci osmeh...!?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: