nisu svi pevanjem zaradili

POTROŠILI SU NA BUREK, AUTOBUSKU KARTU, A ON JE RADIO NA TRAFICI! Evo koliko su iznosili PRVI honorari domaće estrade

3

Najveće zvezde sa domaće javne scene prisetile su se svojih početaka, kao i prvog honorara koji su zaradili.

foto: Screenshot

Slavica Ćukteraš je sa 16 godina zaradila 30 maraka i odmah ga potrošila u Meku.

 

"Uh, to je bilo sa mojih 15, 16 godina, u jednom restoranu u Šapcu, tu sam počela moju muzičku karijeru (smeh). Zaradila sam 30 maraka tada, a znam da sam otišla u Mek, kupila sam kao ceo obrok, onaj dečiji i dobila igračku, neku lutkicu, sad ne znam ni gde mi je ona, ali to mi je ostalo u sećanju, kao uspomena na moj prvi nastup."

 

foto: Dragana Udovičić

 

Pevačica Nikolina Kovač ističe da je prvi honorar zaradila sa 20 godina i da je od tog novca celoj porodici kupila poklone.

 

"Naravno da se sećam svog prvog honorara, bilo je to pre devet godina, tada sam ja imala 20 godina i bila je u pitanju privatna proslava u Bihaću, gde sam zaradila veliki honorar da sam celoj porodici od devet članova kupila poklone, bio je to zimski period, nešto pred Novu godinu, pa su svi pokloni bili u prazničnom maniru. Mojoj sreći u tom trenutku nije bilo kraja, ali moram biti iskrena, nakon toga sam u tom trenutku ostala bez novca, ali i dan danas više volim da poklanjam i na taj način usrećim ljude koje volim. To za mene nema cenu."

makonda-tracker