foto

OVAKO IZGLEDA KAD MAMA IZAĐE U PROVOD! Jovana Pajić na koncertu Marije Šerifović u prolećnom izdanju koje ćete kopirati

1

Popularna pevačica sinoć je uživala u nastupu svoje prijateljice i koleginice

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Šerifović održala je sinoć treći od zakazana četiri koncerta u Centru Sava, uprkos jučerašnjem predlogu da se zabrane svi skupovi u zatvorenim prostorima kojima prisustvuje više od stotinu ljudi.

 

Nikada ne bih rizikovala zdravlje ljudi, ali neka ovaj koncert večeras bude glasna borba i podrška za sve koji se bore sa virusom. Nećemo dati da nas korona slomi, muzikom i dobrom energijom se molimo za sve ljude širom sveta — poručila je pevačica.

 

 

Njenom trećem koncertu „Druga strana ploče“ prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su Džejla Ramović, Dušica Jakovljević, Ana Bekuta, Bojan Leksington sa suprugom, Tijana Dapčević, a među onima koji su privukli najviše pažnje je „Ministarka“ Jovana Pajić.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Atraktivna pevačica koja važi za jednu od najharizmatičnijih na našoj sceni nedavno se vratila na scenu nakon višegodišnje pauze tokom koje se posvetila ćerkama Heleni i Đini, a veče slobodno od obaveza odlučila je da provede uživajući u koncertu svoje drage prijateljice i koleginice Marije Šerifović.

 

Pajićeva je za ovu priliku odabrala interesantnu i veoma ležernu i udobnu odevnu kombinaciju — trendi bele gležnjače, haljinu s resama i efektnim dezenom, a tu je i teksas jaknica, komad koji svaka žena na proleće mora da ima u svom garderoberu.

 

 

makonda-tracker