nemaju mira

NASLOVNICA KOJA JE ŠOKIRALA SVET! Neverovatna priča o RAZVODU princa Harija i Megan Markl i (ne baš) procurelim papirima

5

Iako je vojvotkinja od Saseksa morala da pređe preko mnogo neprijatnih tvrdnji i komentara, ovaj novinski članak neće joj lako pasti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američki časopis Women's Day objavio je članak o najkontroverznijem paru u kraljevskoj porodici koji je privukao mnogo pažnje.


Kako je javio pomenuti magazin, braku princa Harija i bivše glumice Megan Markl došao je kraj, a na naslovnoj strani istaknut je bombastičan naslov "Procureli papiri o razvodu". Ipak, u samom članku nema ni reči o tim dokumentima, niti o navodnom rastanku vojvode i vojvotkinje od Saseksa! On je u potpunosti zasnovan na pretpostavkama neimenovanog izvora i uglavnom se odnosi na to da je nakon preseljenja slavnog para u Ameriku sada Megan Markl ta koja vodi glavnu reč.

 

U tekstu se navodi da izvor blizak Megan Markl veruje da je njen plan sve vreme bio da nastavi da živi u Americi, ali poznatija i cenjenija nego ranije.


Ne možete da mi kažete da ovo nije sve vreme bio njen plan, da dovede momke u Ameriku kako bi mogli da žive životom zvezda, o čemu je uvek maštala — istakao je on.

 

1 / 11 Foto: Profimedia


On je dodao da je Marklova želela da odvoji supruga od porodice kako bi bili na njenom terenu i kako bi ona bila glavna.


Najstašnije je to što sada ima Harija tamo gde je htela — izolovanog od porodice u drugoj zemlji, gde su sve karte u njenim rukama u pogledu prava — zaključio je.
 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa više puta su pokušali da se obračunaju s medijima zbog sličnih tekstova, kako prinčevim otvorenim pismima, tako i na sudu, a još uvek se nisu oglasili povodom ovih tvrdnji.

 

 

makonda-tracker