bez mane

OVAJ DETALJ IM (NI)JE PROMAKAO: Đole Đogani ima 59 godina i telo mladića, ali u pozadini njegove vrele fotografije krije se IZNENAĐENJE

6

Poznati denser više puta je proglašavan jednim od najzgodnijih muškaraca u Srbiji, ali ovog puta — i pored toga što je pozirao bez majice — svu slavu je ukrala njegova zgodna supruga.

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularni pevač i plesač Đole Đogani i njegova supruga Vesna ne kriju da su i dalje zaljubljeni kao prvog dana, a sudeći po fotografiji koju je pevačica podelila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, strast među njima jednako je živa.

 

Vesna je, naime, otkrila kako njen suprug izgleda bez majice, a već na prvi pogled jasno je da ni mnogo mlađe kolege ne bi mogle da mu pariraju!

 

U kombinaciji s godinama top! Mogu mnogi muškarci da se ugledaju na njega i da naučei kako treba držati do sebe! — prokomentarisala je jedna obožavateljka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on

 

Ipak, prava poslastica za muški deo publike krije se u pozadini fotografije, gde vidimo da je njen autor lepa Vesna, koja je pokrila grudi rukama i na sebi ima samo peškir. Kako je istakla jedna od obožavateljki ovog para, Đole je otrov za žene, ali i Vesna izgleda jednako fenomenalno.

 

Stvoreni ste jedno za drugo — napisala je ona.

 

Ipak, ostala je tajna da li se par s namerom ovako fotografisao ili je to što se vidi Vesnin odrazu slučajni propust.

 

 

makonda-tracker