Lejdi Gaga: Otac bludnik i razvratnik

0
Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga priznala je da je njeno detinjstvo bilo veoma traumatično i da do danas nije zaboravila česte batine svog oca, ali ni njegovo razvratno ponašanje koje je spoznala kao devojčica

Mada se neretko spekulisalo da je na slavnu pevačicu Lejdi Gagu (25) velike posledice ostavilo odrastanje u neadekvatnim uslovima, ova kontroverzna muzička zvezda konačno je to i potvrdila otkrivši da je imala veoma traumatično detinjstvo. Naime, skandalozna pevačica tokom protekle nedelje priznala je da ju je njen otac Džo (54) redovno tukao zbog čega je stalno bila u modricama, ali da je uz to na nju veoma uticalo i što je neprestano eksperimentisao sa svojom seksualnošću. Gaga je u jednoj radio emisiji objasnila da je naučila da svira klavir uz stripera kojeg je njen otac unajmljivao da joj drži časove, a sa kojim je naknadno imao i intimne odnose. Pevačica je tada imala samo četiri godine i, kako je rekla, nije mogla da shvati težinu svega što je svakodnevno gledala.

- Video je sebe u meni. Ništa mu nije bilo strano, pa je tako pre nego što je otišao na koncert Brusa Springstina imao seks sa nekoliko devojaka ispod šetališta u Nju Džerziju - iskreno je počela ispovest o svom turbulentnom odrastanju Gaga.

- Nije samo to u pitanju nego je i za moju prvu učiteljicu klavira angažovao stripera sa kojim je kasnije imao odnose, kako bi za jednu cenu dobio dve usluge. Pored toga, često je umeo da primenjuje nasilne vaspitne mere i pretuče me. Te batine sam pamtila danima, kad god bih pomerila bilo koji deo tela - naglasila je popularna umetnica.

Seks, blud i nemoral  bili su sastavni deo odrastanja Lejdi Gage tada poznatije kao Stefani Džoane koja je u to vreme u svojim roditeljima videla uzore. Ipak, iako je išla u strogu katoličku školu samo za devojčice, nakon što je napunila jedanaest godina odlučila je da ne želi više tamo da se školuje i potpuno se posvetila muzici. Istakla je kako je u porodici naučila da ni prema kome nema predrasude i da proba sve u životu, pa je tako veoma brzo upala u ambis droge i dugo bila zavisna od kokaina. Mada danas svom ocu ne zamera razvratan život, Gaga ne želi da umanji njegove zasluge, pa mu je i danas zahvalna zbog toga što ju je naterao da ode na odvikavanje od droge.

- Džo je u nekim situacijama bio divan otac. Kada je saznao da konzumiram kokain, istukao me je. Moja guza je bila crvena i modra od batina. Nakon žestokih batina zažalila sam zbog svake crte koju sam povukla. Sa njim nije bilo mnogo priče, pa sam samo morala da radim ono što je želeo. Naterao me je na lečenje. I pored svog divljeg ponašanja znao je kad treba da me pošalje na kliniku Beti Ford. Iako sam imala traumatično detinstvo, drago mi je što mi je u tako teškoj situaciji pomogao i izvukao me iz pakla droge - rekla je Gaga koja je jedinog pravog idola u detinjstvu imala u dedi Džozefu koji joj je pružao utočište kad bi posle svađe sa ocem i majkom Sintijom dolazila kod njega. Utoliko više ju je pre dva meseca zabolela njegova smrt, što je pevačica opisala kao najteži period u svom životu tokom kojeg je napisala pesmu Edg of glory posvetivši je voljenom deki.

 

Mirjana M. Višjić

makonda-tracker