jako ljuta na njega

NIKAD I NISU BILI JEDNO ZA DRUGO: Ovako je PRVI suprug OBRUKAO i RAZBESNEO Megan Markl

2

Megan Markl pre princa Harija bila je udata za holivudskog filmskog producenta...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan Markl upoznala je Trevora Englesona 2004. godine i zabavljali su se nekoliko godina pre nego što su stupili u brak 2011. Ipak, brak nije potrajao - rastali su se svega 18 meseci kasnije i razveli 2013.

 

Delimično je razlog bila njihova udaljenost; 2011. godine Megan je dobila ulogu Rejčel Zejn u seriji Suits, koja se snimala u Kanadi, u Torontu, dok je Trevor ostao u Los Anđelesu.

 

Ipak, trzavice su počele da se javljaju 3 nedelje pre njihovog venčanja, kada se Trevor snimao, a Megan sve gledala uživo iz Toronta. Trevor je pio iz pljoske tokom svog šou programa, a u pitanju je poklon od njegove tadašnje verenice.

 

Kako se navodi u knjizi Megan : Holivudska princeza iz 2018. godine, ona mu je odmah poslala poruku da spusti pljosku odmah i da izgleda neverovatno neprofesionalno.

 

foto: Profimedia

 

Trevor je govorio o svojoj karijeri sa dve prijatelja u, kako se navodi, vrlo opuštenom maniru, koji se i te kako razlikovao od onog koji je negovala njegova buduća supruga, a nju su njene bivše kolege nazvali osobom koja je opterećena sobom. U jednom trenutku su mu predložili da ubaci i Megan u svoj program, a on je odbrusio: Ona je nešto više, od***i.

 

Kraljevski biograf opisao je kako je ovaj Trevorov šou samo naglasio koliko su ličnosti ovih bivših partnera dijametralno suprotne.

 

 

makonda-tracker