ovo je previše

BEZDUŠNO I NEMILOSRDNO! Znate li kako je princ Hari saopštio kraljevskoj porodici da više ne želi da bude njen član?

0

Odluka princa Harija i Megan Markl da istupe s položaja "viših" članova kraljevske porodice mnoge je iznenadila, ali teško da je iko bio tako šokiran kao njegova baka, otac i brat.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako je nedavno pisao Dejli mejl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa saopštili su kraljici Elizabeti Drugoj da više neće biti deo kraljevske porodice putem mejla!

 

Što se tiče njegovog oca princa Čarlsa, on se našao u kopiji te poruke, pa je i on elektronskim putem saznao za odluku svog sina i snahe.

 

Hari je odustao od svega, bukvalno od svega. Spalio je svaki most koji je mogao da ga vrati kući. A Megan? Pa, mislim da je dobila šta je htela... — istakao je izvor blizak kraljevskoj porodici, piše Page Six.

 

1 / 11 Foto: Profimedia


Kako je objavio Dejli mejl, Hari i Megan su se osećali iskorišćeno, odnosno imali su osećaj da moraju da "paradiraju" kada bi Kruni to odgovaralo, ali i da je je porodica bila ljubomorna i osećala se ugroženo zbog njihove popularnosti.


Osećali su se zarobljeno i verovali da viši članovi, uključujući VIlijama, pokušavaju da ih izbace iz koloseka — dodao je izvor.

 

 

makonda-tracker