zaražen virusom covid-19!

BESPOMOĆAN JE, MEGAN MU BRANI DA SE VRATI U LONDON: Princ Hari lud od brige zbog oca Čarlsa, evo kako se on sada oseća

0

Princu Čarlsu potvrđena je zaraza virusom korona gotovo dve nedelje nakon što je imao kontakt s isto tako zaraženim princom Albertom od Monaka.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

70-godišnji princ Čarls nalazi se već neko vreme u samoizolaciji u dvorcu Balmoral u Škotskoj zajedno sa svojom suprugom Kamilom, koja je negativna na virus korona. Kraljevstvom vlada nervoza i strah, a isto se ovih dana oseća i kilometrima udaljen princ Hari.

 

Bivši vojvoda od Saseksa pre nešto više od dve nedelje vratio se iz Londona sa svojih poslednjih kraljevskih angažmana u Kanadu, gde sada živi sa suprugom Megan Markl.

 

 - Princ Hari oseća se bespomoćno dok vesti o zdravstvenom stanju svog oca sluša iz daleka. Voleo bi da može više da mu pomogne, ali Megan je jasno dala do znanja da ne želi da igde putuje u ovom trenutku, te da treba misliti na zdravlje svoje tročlane porodice - govore za strane medije dobro upućeni izvori.

 

 

Poslednjih nedelja princ Hari je u stalnom kontaktu s ocem, kao i bratom Vilijamom, ali i kraljicom Elizabetom.

 

- Cela ova situacija malo ih je zbližila. Megan i Hari stalno su na vezi s Londonom i stavili su se na raspolaganje ako bilo kako mogu pomoći iz Kanade. Frustrira ih cela ova situacija - dalje se navodi.

 

Zaraženi princ Čarls oseća se dobro, ima slabe simptome, a tim lekara brine za njegovo zdravlje i nadgleda ga. 93-godišnja kraljica Elizabeta, koja je sa sinomČarlsom bila u kontaktu pre dve nedelje, prema pisanju britanskih medija, nema nikakve simptome i oseća se dobro.

 

 - Oboje, i Kamila i Čarls, dobro su. Vratili su se svojim svakodnevnim obavezama u domu, ali su na distanci jedan od drugoga - pričaju upućeni, te navode kako se pokušava ući u trag svim osobama s kojima je princ Čarls bio u kontaktu tokom poslednjih nekoliko kraljevskih angažmana.

 

Istovremeno, većinu kraljevskih obaveza trenutno obavlja princ Vilijam, koji je inače drugi u redu za britansku krunu, odmah nakon princa Čarlsa.

 

 

makonda-tracker