preteruju li sad?

NI NJIHOV APLAUZ MEDICINARIMA NIJE PO VOLJI: Britanci PONOVO besni na Megan i Harija, a razlog je prilično NEVEROVATAN

6

Novi dan, novi razlog da na Ostrvu svi budu ljuti na princa Harija i njegovu suprugu Megan Markl. Je li ovog puta opravdano?

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Gotovo sve što vojvoda i vojvotkinja od Saseksa urade nailazi na negativnu reakciju javnosti, naročito britanske, ali malo ko je verovao da oni mogu da naljute sve time kako ukazuju poštovanje prema zdravstvenim radnicima. Ipak, i to se desilo!

 

Srbija već danima aplaudira lekarima i medicinskim tehničarima koji brinu o zaraženima virusom korona, a ovaj lep gest od sinoć je usvojila i Velika Britanija. Na Ostrvu je potvrđeno već više od 11.600 slučajeva, a preminulo je više od 570 ljudi. Među zaraženima je, kako smo već pisali, princ Čarls.


Brojne poznate ličnosti objavile su snimke na kojima tapšu u čast lekarima i sestrama — prvoj liniji odbrane od virusa korona, a među njima su deca princa Vilijama i Kejt Midlton. Na zvaničnoj stranici Kensingtonske palate na Instagramu objavljen je snimak princa Džordža, princeze Šarlot i malenog princa Luisa kako aplaudiraju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

Potom smo videli i kako poštovanje medicinarima ukazuju njihovi stric i strina princ Hari i Megan Markl.


Saseksovi su, naime, takođe na Instagramu, objavili tekst na crnoj pozadini.


Hvala vam na svemu što nastavljate da radite! Aplaudiramo vam na drugoj strani "bare" — piše u ovoj objavi, s obzirom na to da se Hari i Megan trenutno nalaze u Kanadi.

 

Oni su dodali i nekoliko "emodžija" aplauza.

 

foto: Instagram

Britanski mediji su, naravno, šokirani zbog toga kako su Saseksovi ukazali poštovanje prema medicinarima, pa je objavljen niz članaka o tome kako očigledno nisu želeli više da se potrude.

 

 

makonda-tracker