SULUDo

JE LI OVAKO POČEO RAZDOR IZMEĐU BRAĆE? Megan i princ Hari UVREDILI malog princa Džordža?!

3

Dok su birali ime za svog sina, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nisu marili za osećanja najstarijeg deteta princa Vilijama i Kejt Midlton.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Već mesecima traju razdor i zategnuti odnosi između princa Vilijama i princa Harija, braće koja su nekada bila toliko bliska da su bili i najbolji prijatelji. Iako se spekulisalo da su nesuglasice između njih počele kada je stariji brat Vilijam rekao mlađem Hariju da misli da je prerano da se venča bivšom glumicom Megan Markl, niko sa sigurnošću ne može da kaže kada je raskol između prinčeva počeo.

 

Kako javljaju britanski mediji, koren problema mogao bi biti izbor imena Harijevog sina. Saseksovi su dečaka nazvali Arči Harison Mauntbaten-Vindzor, navodno jer se do sad niko u Harijevoj porodici nije zvao tako, a Megan i on želeli su da dečak raste bez tereta kakvo su porodično nasleđe i titula. Ipak, sudeći po pisanju portala The Sun, neko se ipak zvao Arči — to je nadimak princa Džordža!

 

1 / 24 Foto: Profimedia


Šestogodišnji sin Kejt Midlton i princa Vilijama navodno se, prilikom upoznavanja, predstavlja kao Arči, o čemu je svedočila je žena koja je početkom 2019. godine ćaskala s dečakom, o čemu je The Sun pisao mesecima pre Meganinog porođaja.


Neimenovana žena radi kao šetač pasa, a jednom prilikom je princa Džordža srela s bakom Kerol Midlton, kada je dečak prišao i pomazio jednog od pasa koje je vodila.


Iz ljubaznosti sam popričala s njim i pitala sam Džordža kako se zove iako sam, naravno, znala ko je on. Na moje iznenađenje, rekao je: "Zovu me Arči", nasmejan — ispričala je žena.


Puno ime princa Džordža je Džordž Aleksander Luis od Kembridža, a poznato je da je imao više nadimaka tokom odrastanja.


Kada je u maju prošle godine, nakon porođaja Megan Markl, bilo objavljeno da se Harijev i njen sin zove Arči, mnogi su bili iznenađeni jer to ime nije bilo ni blizu vrha favorita, baš kao ni njegovo srednje ime Harison.

 


 

 

makonda-tracker